Egyéb kategória

Terence Hill gyönyörű beszéddel búcsúzott Bud Spencertől

Végre magyar felirattal is látható az a felvétel, amin Terence Hill mond beszédet elhunyt barátja és kollégája, Bud Spencer emlékére.

vous - 2016.07.04.
Terence Hill gyönyörű beszéddel búcsúzott Bud Spencertől

Bud Spencer egy hete hunyt el, temetése pedig múlt csütörtökön volt. Természetesen sok kollégája és rajongója mellett egykori filmes partnere és barátja, Terence Hill is ott volt. Hill beszédet mondott a temetésen, amiről felvétel is készült, lelkes magyar rajongók pedig lefordították. 

Bud mindig azt mondta: barátom, mi sosem veszekedtünk. De mikor ezt mondta, mindig háromszor mondta

– ezekkel a szavakkal kezdi búcsúját Terence Hill, akinek teljes beszédét itt megnézhetitek:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.