Egyéb kategória

Nem lesz többé kellemetlen lehelet, ha ezeket eszitek

Van néhány dolog, ami elronthat egy első randit, csajos kiruccanást vagy egy üzleti tárgyalást. De ígérjük, mostantól a kellemetlen szájszag nem fog közéjük tartozni. Egyszerűen varázsolhattok magatoknak kellemes illatú leheletet, ha a most következő ételeket fogyasztjátok, és alkalmazzátok a tippjeinket.

vous - 2016.07.03.
Nem lesz többé kellemetlen lehelet, ha ezeket eszitek

Petrezselyem

Ha étkezés után elrágcsáltok egy kis petrezselyemlevelet, vagy az ételetek tartalmazza, akkor szinte azonnal megszabadulhattok a nemkívánatos aromáktól. Mindezt a levelek klorofilltartalmának köszönhetitek – írja a Bustle.

Forrás:
pixabay.com

Nyelvtisztítás 

Építsétek bele a reggeli és esti fogmosási rutinotokba a nyelvetek tisztítását is. Számtalan fogkefe van ellátva nyelvtisztítóval, de külön is kapható. Ha a nyelven lévő baktériumokat is eltávolítjátok, kevesebb esélye van a rossz szájszajnak.

Édeskömény 

A kellemetlen szájszag jele lehet a lassú emésztésnek is. Fogyasszatok édesköményt, ami felgyorsítja az emésztési folyamatokat, és így nem ad okot a szájszagra.

Víz 

Igyatok sok vizet étkezés előtt, étkezés alatt és után. Így leöblíthetitek a szátokban lévő baktériumokat, mielőtt még károkat okozhatnának. 

Ropogtassatok!

Mivel nem mindig van lehetőségetek fogat mosni étkezés után, rágcsáljatok egy almát vagy répát, hogy megtisztítsák a fogaitokat. A répa még a nyári barnulást is elősegítheti, további ételekről, amelyek megszépítik a bőrötöket, pedig írt már nektek Adi.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.