Egyéb kategória

Egy anya komoly levelet írt fia jövendőbeli barátnőjének

Képzeljétek el, hogy még csak most kezdtek randizni. Találkoztok egy fiúval, akivel egy hullámhosszon vagytok, randi randit követ. Minden jól alakul, majd a friss kapcsolat legelején a fiú édesanyja a kezetekbe nyom egy levelet a legelső találkozáskor. A levélben pedig az ő elvárásai vannak. Na, erre mit lépnétek? Megijedtek, vagy álltok elébe? 

vous - 2016.06.22.
Egy anya komoly levelet írt fia jövendőbeli barátnőjének

Egy édesanya ugyanis ezt tette. Megírt egy komplett listát arról egy levélben, hogy milyennek kell lennie a fia barátnőjének. A levelet az Upworthy jelentette meg, most pedig ti is elolvashatjátok:

„Örülök, hogy a fiam randizik. Tényleg. Nagy utat tett meg kisgyerekkorától fiatal felnőtt koráig, most pedig megérdemli, hogy élje a saját életét.

De ha rajtam múlik, az az ember, akit a fiam választ majd magának, nem lehet akárki. Ez a valaki nem a szépségével, társadalmi státuszával vagy az eszével fogja elnyerni a tetszésemet.

Tudom, nem dolgom, hogy listát készítsek, de egy édesanya sosem lehet elég aggódó, nem igaz? Szóval, ha a fiammal szeretnél majd randizni, remélem, ilyen leszel:

Objektum doboz

1. Remélem, magadat fogod adni.

A legkényelmesebb, ha nem játszod meg magad, és azt adod, aki vagy. Akárki is legyél, a legközelebbi barátaid körében úgyis kibújik a szög a zsákból. Nem kell senkiért sem megváltoznod.

2. Remélem, őszinte leszel.

Mindenben légy őszinte: mit érzel, milyen vagy, mit nem szeretsz, mit akarsz?

3. Remélem, magabiztos leszel.

A belső szépséged majd kívülről is látszik, dögös, helyes vagy szexi leszel, tudod te ezt.

4. Remélem, öntudatos leszel.

Ismerned kell magad, jobban, mint bárki mást. Tudod, hogy mi tesz téged boldoggá, miben vagy rossz, miben vagy nagyon jó, és mit kell még megtanulnod.

5. Remélem, felelősségteljes leszel.

Légy hálás és izgatott egyben! Ha megfojtottnak vagy elégedetlennek fogod magad érezni a kapcsolatban, te vagy az, aki változtatni tudsz rajta.

6. Remélem, észnél leszel.

Egy teljes élet fog állni előtted, ne helyezd ezt a kapcsolatot az életet középpontjába. Élj a pillanatnak. Hagyj helyet és időt a barátaidra, az érdeklődési körödre is, hogy aztán jobban megismerhessétek egymást (a fiammal).

7. Remélem, türelmes leszel.

Mindketten fiatalok vagytok. Sajnos nem létezik kézikönyv a tökéletes kapcsolathoz. Lesz majd rá példa, amikor nem feleltek meg a másik elvárásának, sőt, tanulni is fogsz magadról ezt-azt. Húsz év múlva, remélem, emlékezni fogsz ezekre a tanácsokra.”

Azt kívánom, hogy bárcsak valaki elmondta volna nekem ezeket, amikor randevúzni kezdtem.

És egy feleség évfordulóra írt megható levelét olvastátok már?

Ajánlott cikkek