Egyéb kategória

4 lelki nyomor, amit az aszimmetrikus szemöldök miatt szenved el minden nő

A tökéletes szemöldök nem mindenkinek adatik meg, bármilyen szomorú és fájdalmas dolog ezzel szembesülni. Az enyém se tökéletes ilyen szempontból, de ez van, ennél nagyobb bajom ne legyen, bár azért nem bánnám, ha egyszer normálissá válna. Eleinte azt hittem, hogy egyszerűen rosszul szedik ki, de nem: ASZIMMETRIKUS  szemöldököm van.

vous - 2016.06.18.
4 lelki nyomor, amit az aszimmetrikus szemöldök miatt szenved el minden nő

Nem is vagyok ezzel egyedül, így sok nőtársam nevében is írom ezt a cikket, mert mivel is emelkedhetünk felül az apró kis hibáinkon, minthogy jót nevetünk a kínlódásainkon? Íme 4 klasszikus aszimmetrikus szemöldök tünetegyüttes, amivel minden nő megküzd, akit nem szimmetrikus szemöldökkel áldott meg az élet.

Akárhányszor növesztitek meg…

… és akárhányszor szedetitek ki más és más kozmetikussal – túlesve egy kínos szakember-szakításon –, mindig aszimmetrikus marad. Ne áltassátok magatokat, ez nem fog megváltozni.

Objektum doboz

A szemüvegvásárlás kínos élmény

A keret fölött olyan, mintha két különálló szemöldökötök lenne. Annyira feltűnően más, hogy inkább egy extra, nagy keretet választotok, ami a szemöldökötöket is takarja, és persze fél órán át mozgatjátok a szemöldökötöket tükör előtt, szemüveggel, anélkül, hogy vajon mennyire lenne nehéz izommunka egy szintben tartani őket. Apropó, tudjátok, milyen keret illik az arcformátokhoz?

Objektum doboz

Akárhányszor belenéztek a tükörbe…

… Azt. Veszitek. Észre. Először. ŐRÜLET! 

Objektum doboz

A szemöldökceruzátok nélkül nem mentek sehová

Szemöldökkorigálás ON. Reggel, délben, este, piros lámpánál. Apropó, Nóri szuper tippet adott, hogyan kezeljétek az aszimmetrikus szemöldökötöket, láttátok?

Objektum doboz

Kihagytam valamit? Írjátok meg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.