Egyéb kategória

Nézzetek körbe a Plútón egyetlen kattintással!

Biztos köztetek is van olyan álmodozó, aki azt tervezgette tervezgeti, hogy egy nap majd kiutazik a világűrbe. Hát, ezt sajnos még nem tudom garantálni, viszont a technológia segítségével most ti is eljuthattok a Plútóra.

vous - 2016.06.17.
Nézzetek körbe a Plútón egyetlen kattintással!

Igen, jól olvassátok: lehetőségetek van arra, hogy virtuális túrára induljatok a Plútón. Július 14-én ugyanis a NASA New Horizons küldetése során eljutottak a Plútóra és annak 5 csillagára, ahol soha nem látott részletességgel szkennelték, amit ott láttak – írja a Hello Giggles. Ez pedig egy nagyon meghatározó pillanat nemcsak a NASA, hanem az űrkutatás történetében is.

Hála nekik, most egy videó segítségével ti is körbenézhettek a törpebolygón. A The New York Times ugyanis közzétett egy videót, melynek segítségével bárki virtuális túrára indulhat a bolygón.

Objektum doboz

Ha pedig a Plútó nem lenne elég, ide kattintva a Marsra is kiruccanhattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.