Egyéb kategória

David Guetta, kánkán, vadászgépek – így rajtolt el a 2016-os futball-Európa-bajnokság

A ma estével elrajtolt a 2016-os futball-Európa-bajnokság, melynek Franciaország ad otthont. A hagyomány szerint mindig a házigazda kezd, így elsőként Franciaország játszik Romániával. A megnyitón vadászgépek, David Guetta, kánkántáncosok gondoskodtak a jó hangulatról.
vous - 2016.06.10.
David Guetta, kánkán, vadászgépek – így rajtolt el a 2016-os futball-Európa-bajnokság

A Stadte de France-ban megrendezett ünnepélyes megnyitón az idei Eb hivatalos „himnusza”, a This One’s for You című szám szólt, melyet David Guetta francia DJ és Zara Larsson svéd énekesnő adott elő. Franciaországhoz hűen kánkántáncosok is voltak, méghozzá nem is akármennyi: 150 kánkán- és 600 egyéb táncos kísérte a dalt.

A megnyitó ismét nagyon látványosra sikeredett: a zenei produkció mellett a francia légierő műrepülő százada emelte az este fényét.

A megnyitót a becslések szerint közel 150 millióan követték figyelemmel – és valószínűleg ugyanennyien fogják követni a bajnokság mai első mérkőzését.

A ma esti mérkőzés kezdőcsapatai az alábbi felállásban játszanak:

Franciaország: Lloris – Evra, Koscielny, Rami, Sagna – Matuidi, Kanté, Pogba – Payet, Giroud, Griezmann

Románia: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ – Stanciu, Hoban, Pintilii – Popa, Andone, Stancu

Mutassátok meg, kinek szurkoltok!

Most megmutathatjátok, hogy kinek szurkoltok a franciaországi foci-Eb-n! Borítóképeket készítettünk nektek, hogy mindenki lássa a Facebook-oldalatokon, melyik ország válogatottja a kedvencetek. Nincs más dolgotok, mint letölteni a kiválasztott ország borítóképét, és feltölteni a Facebookra. Mutassuk meg, hogy igenis a lányok is élvezhetik a focit, szerezzünk egy-két jó pontot a pasiknál!

A képeket ezen a linken keresztül éritek el.

Jó szurkolást, csajok! Ti kinek drukkoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.