Egyéb kategória

A szülinapos Johnny Depp karrierjének 6 legfontosabb szerepe

Volt már tinibálvány, nagy rendezőkkel dolgozó komoly színész, Hollywood legjobban fizetett sztárja, excentrikus szerepekben önmagát ismétlő hullócsillag – a ma 53. születésnapját ünneplő Johnny Depp jelenleg épp az útját keresi, de hogy valamit találni fog, abban biztosak lehetünk. Van ugyanis miből meríteni.

vous - 2016.06.09.
A szülinapos Johnny Depp karrierjének 6 legfontosabb szerepe

J. M. Barrie – Én, Pán Péter (2004)

Johnny Deppet eddig háromszor jelölték Oscarra, de csak ezért a filmért volt igazán esélye megnyerni: vígjátékért (A Karib-tenger kalózai) és musicalért (Sweeney Todd) ugyanis szinte soha nem adnak férfi főszereplői díjat. A Pán Péter íróját megformálva ebben a szép és felemelő drámában viszont jöhetett volna az Oscar – de az végül Jamie Foxxnál kötött ki, Depp pedig ezután szinte kizárólag a színes-maszkos excentrikus szerepeknél.

Forrás:
Facebook/Finding Neverland

A cikk itt még nem ért véget! A folytatásért kattintsatok a Kultjelző oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.