Egyéb kategória

Varázsoljátok újjá a konyhátokat egy polc átrendezésével

Itt az ideje egy kis vérpezsdítő átalakításnak a konyhában. Nem kell megijedni, csupán apró változtatásokra gondoltam, semmi festés vagy csempézés. Válasszatok ki egy polcot a konyhában, amit átrendeztek. Higgyétek el, a változás mindenkinek fel fog tűnni, főleg ha ilyen stílusosan csináljátok.

vous - 2021.05.27.
Varázsoljátok újjá a konyhátokat egy polc átrendezésével

A polcok tökéletesek arra, hogy sok mindent kis helyen tároljatok, de hajlamosak vagyunk oda nem illő dolgokat is felhalmozni. Most menjetek és szelektáljátok ki, mi az, ami odavaló és mi az, ami nem. Aztán kövessétek a Purewow tippjeit és öltöztessétek új ruhába nyárra a konyhában található polcot, vagy szerezzetek be egyet, hogy feldobja a falakat.

Fűszerek

Mutassátok meg, mennyiféle fűszeretek és szárított hozzávalótok van otthon. Egyrészt nagyon jól fognak mutatni a természetes anyagok egymás mellett, másrészt pedig főzés alatt ti is látni fogjátok, mi hol van.

Girl's Own Store (@girlsownstore) által közzétett fénykép, 2016. Máj 30., 10:35 PDT

Tányérok

Ha szép tányérjaitok vannak, akkor mindenképp olyan polcot szerezzetek be, amire úgy tudjátok felpakolni őket, hogy látszódjon a mintájuk. Az ilyen polc lehetővé teszi, hogy a tányérokhoz egyszerűbben hozzáférjetek, így kevesebb repedés, törés fordulhat elő.

@sweethomeproject által közzétett fénykép, 2016. Ápr 29., 21:52 PDT

Kontraszt

Fehérek a falak a konyhátokban? Semmi probléma, akkor itt az ideje, hogy a fal színétől nagyon eltérő, a háttérből kiemelkedő kontrasztszíneket használjatok fel a polcokon.

Heidi (@thuis_bij_heidi) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 14., 08:24 PDT

Szakácskönyv

Aki szeret időt tölteni a konyhájában, annak biztos van szakácskönyve is. Hol máshol lehetnének jobb helyen, mint egy polcon a konyhában?

Mitt Lille Smykkeskrin (@mittlillesmykkeskrin) által közzétett fénykép, 2016. Máj 31., 22:46 PDT

Kiegészítők

Egy-két porcelándísz, gyertya vagy virágcsokor csodákra képes a poharak és a tálak mellett.

Deepa Mistry (@deepamstry) által közzétett fénykép, 2016. Máj 30., 01:57 PDT

Címkék: #konyha #polc
Ajánlott cikkek