Egyéb kategória

Amikor a szenvedély meglátszik a testen: ők Anglia legtetováltabb párja

Curly és Jacky Moore a legjobban kitetovált pár Angliában, együttesen több mint 500 órát töltöttek el a tetoválószékben. Nem semmi, ugye?

vous - 2016.05.30.
Amikor a szenvedély meglátszik a testen: ők Anglia legtetováltabb párja

Curlynek, aki maga is tetoválóművész – és rendszeresen tetoválja is magát – nagyjából a teste 95%-át borítják tetoválások. Azt mondta, 23 éves volt, amikor elkészült az első tetkója, előtte nem nagyon érdekelték a tetoválások – írja a Huffington Post. Nem szerette őket, de rájött arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy tetoválásban. Bár tudja, attól, hogy az ő véleménye változott, sok ember nem érti meg a szenvedélyét.

Forrás:
This Morning

Szándékosan akartam azt, hogy vizuálisan érdekes legyek. Ez egy kollázs a munkáimból.

A pár akkor találkozott, mikor Jacky elment Curly tetoválószalonjába. Abban az időben még nem volt sok tetoválása, de ez hamar megváltozott – annak ellenére, hogy utálja a fájdalmat, ami ezzel jár. Azt mondja, a családja mindenben támogatja, bár az anyukája nem szereti, hogy az arcán is van.

Forrás:
This Morning

A pár mindkét tagjának van már gyereke, korábbi kapcsolatukbóé. De vajon nekik is van tetkójuk? Curly azt mondja, igen, a gyerekeinek van néhány kisebb tetoválása, de örül annak, hogy nem tetováltatták ki magukat olyan mértékben, mint ő, hiszen sok olyan ember van, aki ezt elfogadhatatlannak találja.

Forrás:
This Morning

Miért varratnak a magyar fiatalok?

Mai világunkban kiemelt szerepet kap az esztétikum és saját egyéniségünk kihangsúlyozása, így a tetováltatás reneszánszát éli. Annak ellenére, hogy a mai napig vitatott témának számít és sokszor a felszínes megítélés áldozata. Pedig megértéséhez a legrövidebb út, ha megismerjük a mögötte húzódó szándékot. Ebben a cikkünkben magyar fiatalokat kérdeztünk arról, miért tetováltattak.

Ide kattintva 10 olyan tetoválást láthattok, amit a divatos lányok imádnának!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.