Egyéb kategória

Nem smink, hanem művészet – imádni fogjátok a mesebeli ajkakat

Egy sminkeslány megtalálta az emberi test legkisebb festhető területét. Festővászonnak használja az ajkakat. Film- és mesejeleneteket, valamint szemgyönyörködtető motívumokat sminkel a szájra, a végeredmény pedig zseniális.
vous - 2016.05.28.
Nem smink, hanem művészet – imádni fogjátok a mesebeli ajkakat

Hihetetlen kézügyességgel áldotta meg az élet a közösségi oldalakon csak missjazminadnak nevezett sminkest. Ismert film- és mesejelenetekkel az ajkakon hódította meg az internetet, munkáit mindenki tátott szájjal (ha-ha) nézi.

Nemcsak a mesés, filmes ajkak vonzzák a szemet, az olyan kreációi, amikor gyönyörű motívumokat fest az ajkakra, strasszokat és flittereket használ, szintén lenyűgöző látványt nyújtanak.

Ez több mint smink, ez művészet!

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.