Egyéb kategória

Nem smink, hanem művészet – imádni fogjátok a mesebeli ajkakat

Egy sminkeslány megtalálta az emberi test legkisebb festhető területét. Festővászonnak használja az ajkakat. Film- és mesejeleneteket, valamint szemgyönyörködtető motívumokat sminkel a szájra, a végeredmény pedig zseniális.
vous - 2016.05.28.
Nem smink, hanem művészet – imádni fogjátok a mesebeli ajkakat

Hihetetlen kézügyességgel áldotta meg az élet a közösségi oldalakon csak missjazminadnak nevezett sminkest. Ismert film- és mesejelenetekkel az ajkakon hódította meg az internetet, munkáit mindenki tátott szájjal (ha-ha) nézi.

Nemcsak a mesés, filmes ajkak vonzzák a szemet, az olyan kreációi, amikor gyönyörű motívumokat fest az ajkakra, strasszokat és flittereket használ, szintén lenyűgöző látványt nyújtanak.

Ez több mint smink, ez művészet!

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.