Trend

Pasipóló-kisokos: a tök egyforma férfipólók négy csoportja

Néha irigylem a pasikat, mert ha akarják, akár egész életükben ki tudják maxolni az öltözködést sok pólóval és pár farmerral. Basszus.

vous - 2016.05.22.
Pasipóló-kisokos: a tök egyforma férfipólók négy csoportja

Ezzel ellentétben mi, nők minden reggel szenvedünk a mit vegyek fel szindrómától – erről ti is vallottatok –, a rakoncátlan hajunktól, amit sehogy sem bírunk megzabolázni, még a hajvasaló megfelelő használatával sem. Pasik meg csak beletúrnak, és viszlát. Áh, hagyjuk is. Szóval jó nekik, hogy sok pólóval kihúzzák az életük utolsó napjáig; én csak egy dolgon tudok fennakadni, de azon aztán nagyon: hogy a viharba különböztetik meg őket egymástól? De TÉNYLEG!

Úgy értem, mikor takarítok, és rakom el a cuccokat a szobából, néha muszáj megkérdeznem, hogy ez mi. Milyen póló? Hova tegyem? És akkor olyan válaszokat kapok, hogy ki kell terítenem azt a pólót, és meg kell tüzetesebben vizsgálnom, hogy megértsem, milyen mágikus, láthatatlan jellel van megjelölve, hogy az pont az a póló, amit mond. Mert kapaszkodjatok meg, ilyen kategóriák léteznek a tök egyforma pólókra:

Alvós póló

Oké, alvós póló, ez nem nagy cucc, ez még annyira nem kavarja meg az embert, mert evidens többnyire, hogy melyik az. Bár nem mindig, mert mindig van póló, ami státuszt vált.

Objektum doboz

Kimozdulós póló

Ami nálunk majdnem a kis fekete kategória meg a különféle menő darabok.

Objektum doboz

Dolgozós póló

Amiben melózik. Jó, ilyen nálunk is van, nem nagy ügy, csak mi sokkal jobban variáljuk, mert abban nagyon jók vagyunk! Nadrág, szoknya, kiegészítők, miegymás, sőt, nekünk külön csinoskedd-szettünk is van, ugye?

Objektum doboz

Aztán mikor már azt hiszitek, értitek, és a tök egyforma pólótengert sikerül kategóriákra bontanod, akkor jön a kegyelemdöfés, a feketeleves, szóval nevezze mindenki, aminek akarja, mert ilyet még nem hallottatok:

MINDENES

Nem tudom, ez mit akar jelenteni, nem tudom, honnan lehet felismerni, de létezik.

Tulajdonképpen én csodálom a pasikat, hogy egyforma dolgokat képesek így szortírozni. Komolyan.

Címkék: #pasi #pasik #póló
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.