Egyéb kategória

Hayden Panettiere segítséget kér szülés utáni depressziója miatt

2014 decemberében megszületett Hayden Panettiere és Vladimir Klicsko kislánya. Azóta Hayden élete teljesen megváltozott, és nemcsak a mindennapi teendőkkel, de egy olyan betegséggel is küzd, amivel számos más anyuka is. A szülés utáni depressziójáról eleinte félt beszélni, ez azonban mára megváltozott.
vous - 2016.05.16.
Hayden Panettiere segítséget kér szülés utáni depressziója miatt

Hayden Panettiere szülés utáni depresszióval küzdött, ami eleinte félelemmel töltötte el. Most azonban fontosnak tartja, hogy megossza saját történetét, és beszéljen a problémáiról, hogy ezzel másoknak tudjon segíteni – írja a HelloGiggles.

A sztáranyukák között nem ő az egyetlen, aki ezzel a problémával szembesült, Drew Barrymore, Brooke Shields és Gwyneth Paltrow is szülés utáni depresszióval küzdött. Hayden most lelki egészsége karbantartására és saját boldogságára koncentrál.

Twitteren jelentette be rajongóinak, hogy visszamegy a rehabilitációs központba:

„A szülés utáni depresszió hatással volt az életem minden területére. Ahelyett, hogy leragadok az egészségtelen védekező és elhárító magatartásnál, elhatároztam, hogy időt szánok rá, hogy megértsem önmagamat. Kívánjatok sok szerencsét!” – írta Hayden a Twitteren.

Azzal, hogy a színésznő nyilvánosan beszélt a szülés utáni depresszióról, megmutatta: segítséget kérni nem szégyen! Szánjatok időt magatokra ti is, hiszen ami a lelketekben zajlik, hatással van az egész életetekre.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.