Egyéb kategória

Vége a pazarlásnak: ezt tegyétek a megkezdett üveg borral!

Biztos nektek is ismerős a probléma, hogy mit kezdjetek a megkezdett üveg borral, ha egy csajos este alkalmával nem sikerült kivégezni az egészet. Vajon a legjobb megoldás ilyenkor keresni egy dugót, és visszatenni a hűtőbe? Vagy esetleg áttölteni egy másik, jól zárható üvegbe? Ezek helyett most hoztam nektek egy kreatívabb ötletet, ami gyors, egyszerű, és később még hálásak is lesztek magatoknak, hogy eszetekbe jutott.
vous - 2016.05.16.
Vége a pazarlásnak: ezt tegyétek a megkezdett üveg borral!

Sokan szeretünk elfogyasztani egy pohár bort egy hosszú és kemény nap után, akár a vacsorához, akár a sorozatunk legújabb részéhez. Igen ám, de ilyenkor számolni kell a megkezdett üveg borral is, hiszen isten ments, hogy kárba vesszen a maradék. Ha nem szeretnétek, hogy sok helyet foglaljon a hűtőben, vagy épp nincs otthon olyan dugó, amivel le tudnátok zárni az üveget, mutatom, mihez kezdjetek!

Amint láthatjátok, mindössze csak ennyit kell tennetek:

  • Először is igyatok egy pohár bort.
  • Utána készítsétek elő a jégkockatartókat – minél több van, annál jobb.
  • Öntsétek bele a kis tartókba a megmaradt üvegek tartalmát.
  • Ha tartotok otthon apróbb gyümölcsöket, vagy a mélyhűtőben akad fagyasztott gyümölcs, ezekből is szórjatok a tartókba.
  • Tegyétek a mélyhűtőbe minimum egy éjszakára, így már kész is van a saját készítésű, alkoholos-gyümölcsös jégkockátok.

Az alkoholos jégkockák egyediek, és nem utolsósorban finomak, így nemcsak magatokat, hanem vendégeiteket is meglephetitek velük!

Címkék: #borosüveg #tipp
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.