Világ

Megvan a bizonyíték: mással is erőszakoskodni próbált Kiss László

Kiderült, Kiss Lászlót egy másik hasonló ügy miatt 1961-ben három hónapra felfüggesztette az úszószövetség.
vous - 2016.05.10.
Megvan a bizonyíték: mással is erőszakoskodni próbált Kiss László

A Blikk szerint a Takáts Zsuzsanna ellen történt nemi erőszak elsőfokú ítéletéből egy másik ügy részletei is kiderülnek.

Kiss László állítólag 1960-ban két társával szexre akart kényszeríteni egy 18 éves lányt a margitszigeti tanmedencében. Hogy kik voltak a tettestársai, nem derült ki. Az ügyben nem született ítélet, de az úszószövetség három hónapra mindennemű sporttevékenységtől és az uszodák látogatásától is eltiltotta az akkor még versenyző Kiss Lászlót.

Az RTL Klub Fókuszának nyilatkozó egykori áldozat, Takáts Zsuzsanna is arról beszélt, hogy nem ő lehetett az egyetlen áldozat.

UPDATE: Egy harmadik nővel is erőszakoskodott Kiss László – írja a Népszabadság.

Forrás:
MTI/ Soós Lajos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.