Egyéb kategória

Vujity Tvrtko elhunyt TV2-s barátja emlékére vállalta el új munkáját

Vujity Tvrtko a Facebook oldalán jelentette be, hol folytatja a tévézést.
vous - 2016.05.06.
Vujity Tvrtko elhunyt TV2-s barátja emlékére vállalta el új munkáját

Mint azt korábban mi is megírtuk, Vujity Tvrtko távozott a TV2-től. Azóta pedig mentek a találgatások, hogy vajon hol folytatja a munkáját. A Napló egykori riportere pénteken a Facebook-oldalán árulta el: a Mátészalka M1 TV-n lesz látható a jövőben. Mint írja a posztjában, elhunyt barátja, Szabó Tibor emlékére vállalta el a munkát, aki szintén a TV2-nél dolgozott korábban.

Felélesztjük a Mátészalka M1 TV-t. A tesók minden technikai dolgot megcsinálnak, én pedig megpróbálom helyettesíteni a pótolhatatlant: az M1 TV műsorvezető-riportere leszek, Szabó Tibor emlékére. Így próbálok, próbálunk tisztelegni előtte, elhunyt barátunk, a tesó emléke előtt…

– írja posztjában a műsorvezető.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.