Lélek

Ezért ne vesszetek össze a pasitokkal, ha barnító sprayt használtok!

Mind tudjuk, a gimis bálra készülődni nem egyszerű műfaj. Meg kell venni a megfelelő ruhát, megcsinálni a tökéletes frizurát, megtalálni a hozzá passzoló körömlakkot és sminket, és utolsó simításként egy kis barnító spray sem árthat, hogy a bőrünk tökéletes legyen – legalábbis egy ohiói kamasz lány így gondolta. Csak éppen arra nem számított, hogy mi fog történni utána.
vous - 2016.05.05.
Ezért ne vesszetek össze a pasitokkal, ha barnító sprayt használtok!

Egy bál sok lányból heves érzelmi reakciókat válthat ki, de az ohiói lány esetében nem a gondosan elkészített smink volt az egyetlen, amit félteni kellett a pityergéstől. Ugyanis miután a lány elsírta magát, igen érdekes látványt nyújtott.

A 17 éves Skyler Davis még sohasem használt barnító sprayt ezelőtt – és valószínűleg ezután még egy jó ideig nem is fog. Mivel izgult a bál miatt, mindenképp ellenállhatatlan külsőt szeretett volna varázsolni magának, de úgy érezte, hogy túl sápadtan fest, ezért jutott eszébe kipróbálni a sprayt. Miután a megfelelő színre barnult, összevesztek a barátjával, ez pedig megsiratta Skylert – írja a Buzzfeed.

Aznap kegyetlen leckét adott neki az élet, amit jobb, ha ti is megfogadtok, ha nem akartok így kinézni: soha, de SOHA ne sírjatok barnító spray használata után!

Forrás:
Twitter

Miután a veszekedés után belenéztem a tükörbe, csak még jobban elkezdtem sírni.

Persze soha semmi csak fekete vagy fehér: miután Skyler barátai unszolására posztolta a fenti képeket a Twitterre, a válaszolók egyike megható szlogent biggyesztett alájuk: „A spray-könnyek sosem száradnak fel”. Ráadásul egy alapos zuhany és több réteg alapozó segítségével el tudta tüntetni a nyomokat és ugyanolyan szép volt a bálon, mint a többiek, később pedig a barátjával is kibékültek.