Egyéb kategória

Így működött Claire Danes világító Hamupipőke-ruhája

Megtaláltuk az idei Met-gála hercegnőjét! Nem vicc, Claire Danes ruhája pontosan olyan volt, mint Hamupipőke varázslatos báli ruhája a mesében. De a lélegzetünk akkor akadt el igazán, mikor megláttuk, milyen a sötétben...
vous - 2016.05.04.
Így működött Claire Danes világító Hamupipőke-ruhája

Claire Zac Posen ruhája már akkor is gyönyörű volt, mikor a színésznő világosban végigsétált benne a vörös szőnyegen. De ki kell mondanunk: miután kihunytak a fények, a színésznő ellopta a show-t! A ruhája ugyanis még káprázatosabb volt, mint Hamupipőke varázsruhája a mesében. Hogy miért? Mert VILÁGÍTOTT!

Íme, a gyönyörű ruha világosban:

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség/Disney

És a varázslatos ruha így festett a sötétben:

De hogy lehetséges ez?

A ruhában a mellrésznél és végig a szoknyában is 30 akkumulátor volt elhelyezve, melyek elég súlyosak voltak. Ezek oda voltak varrva a száloptikás organzaruhához, melyek segítségével gyönyörűen világított a sötétben – írja a Daily Mail. Így pedig olyan mesés volt, hogy még Hamupipőke is megirigyelhette volna!

Ide kattintva megnézhetitek a Met-gála leggyönyörűbb, ide kattintva a legsokkolóbb ruháit, és ITT pedig a gála kismamáiban gyönyörködhettek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!