Egyéb kategória

Twitter-tiara és Facebook-kék: ilyen ruhákra számítunk a Met-gálán

Magyar idő szerint kedd hajnalban rendezik meg a Met-gálát, aminek a különlegessé, hogy mindig egy adott témára épül, ahhoz kell a sztároknak ruhát választani. A 2016-os téma a modern technológia.
vous - 2016.05.02.
Twitter-tiara és Facebook-kék: ilyen ruhákra számítunk a Met-gálán

Nóri már összeállította a 2015-ös Met-gála legkülönlegesebb ruháit, amelynek témája Kína volt. Amíg várjuk az idei mustrát, kicsit eljátszadoztam. Az idei téma adta magát: modern technológia. Szóval kicsit a jövőben jártam és elképzeltem, milyen ruhában jelennek majd meg a sztárcsajok a gálán.

Miley Cyrus

Ismerve Miley Cyrust, leginkább egy átlátszó iPhone-toknak öltözve tudom elképzelni. Twitter-madarakból készült tiarával a fején.

Forrás:
giphy.com

Lady Gaga

Lady Gaga nem gondolja túl, körbetekeri magát egy telefontöltő zsinórjával.

Forrás:
giphy.com

Taylor Swift

Taylor Swift mutat is egy kicsit, meg nem is. Körbetekeri a mellét egy Facebook-kék szigszalaggal és felvesz hozzá egy fehér leggingst.

Forrás:
giphy.com

Rihanna

Rihannát a legnépszerűbb Instagram-filter ihlette meg, így annak a színeibe fog öltözni, természetesen nem garbóban jelenik meg, ahogy Dwayne Johnson tenné.

Forrás:
giphy.com

Kim Kardashian

Kim hűen magához, testfestésben fog érkezni. Teste egy érintőképernyős tablet lesz, így bárki megérintheti majd a celebasszony testrészeit.

Forrás:
giphy.com

Titkos vágyam pedig az, hogy maga Siri is megjelenik a 2016-os Met-gálán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!