Egyéb kategória

Kesha legújabb számával és egy megható poszttal fejezte ki háláját rajongóinak

Kesha lenyűgöző új dalát a héten mutatta be, ami Zedd közreműködésével készült el. Ezzel fejezte ki köszönetét az énekesnő rajongóinak, akik mellette álltak és támogatták a legnehezebb pillanatokban is.
vous - 2016.04.30.
Kesha legújabb számával és egy megható poszttal fejezte ki háláját rajongóinak

Kesha visszatért és egy nyári, slágergyanús dalt alkotott Zeddel. Nemcsak azért különleges a dal, mert hosszú idő után alkotott új számot az énekesnő, hanem mert az elmúlt nehéz időszak lezárásaként is szolgál. A Kesha-ügyről már írtunk nektek, erről bővebben itt olvashattok. Az énekesnő a rajongók kitartó támogatását is szeretné megköszönni legújabb szerzeményével – írja a Hellogiggles.

Így üzent Instagramján támogatóinak:

„A kezem a szívemen és könnyek a szememben. Soha életemben nem voltam még ilyen hálás. Tényleg nincsenek szavak. Harcoltatok értem minden ok nélkül és sikeresen megváltoztattátok az életemet. Ott voltatok mellettem, amikor sokszor úgy éreztem, hogy ezt nem élem túl. Köszönöm nektek, mindenkinek. Csak, hogy tudjátok, a szívem tele van hálával és ezt, amíg élek, nem felejtem” – írja Kesha Instagram-oldalán.

A dalt pedig itt hallgathatjátok meg:

Ajánlott cikkek