Egyéb kategória

Megérkezett a tavasz álomhajszíne, a szivárvány-ombre

Megtaláltuk az idei tavasz álomfrizuráját: itt a szivárvány-ombre! A színátmenetes frizura lényege, hogy felülről lefelé világosodjon a hajszín úgy, hogy az átmenetek szinte teljesen egybeolvadjanak. Ezt már nem is hajfestésnek nevezném, inkább művészetnek.
vous - 2016.04.20.
Megérkezett a tavasz álomhajszíne, a szivárvány-ombre

Azt hittük, a rozéarany hajszín és a vattacukor hajfestés után már nem jöhet jobb, erre most itt a szivárvány-ombre! Egy londoni szalon tulaja, Sophia Hilton újragondolta 2016 legnagyobb trendjét, a szivárványfestést. A technika lényege, hogy a színátmenetek teljesen egybeolvadjanak – írja a Huffington Post. Egyszerre letisztult és vagány.

Ha ki akartok tűnni a tömegből, használjatok minél több színt, ha pedig visszafogottabbak vagytok, akkor próbálkozzatok néhány természetes színnel, az eredmény mindenképpen gyönyörű lesz. Inspirálódjatok a mi kedvenceinkből!

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.