Egyéb kategória

Kylie Jenner szivárványszínű hajjal bulizott a Coachella fesztiválon!

És megint megcsinálta! Kylie Jenner bármikor meg tud minket lepni érdekesebbnél érdekesebb hajkölteményeivel, ezúttal sem okozott csalódást. Most a Coachella fesztiválon tündökölt új hajszínével: a szivárványszínnel.

vous - 2016.04.17.
Kylie Jenner szivárványszínű hajjal bulizott a Coachella fesztiválon!

Kylie újra átfestette a haját, miközben a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon vett részt. A 18 éves híresség még pénteken egy őszibarackszínű parókában bulizott, de szombatra már szivárványszínű hajkoronájával ékeskedett. „Szivárvány fonás” – ennyit írt csupán Kylie ahhoz a képhez, melyet nemrég töltött fel az Instagramjára. Tulajdonképpen tényleg felfedezhető benne a szivárvány összes színe, hiszen rózsaszínből indul, majd kéken és zöldön át végül sárgába vezet. A fiatal szépség megjelenését egy roppant trendi fonással dobta fel, persze ha nem lenne elég, hogy egyébként bikiniben és nyitott farmerban pózol – írja a People.

Íme az ominózus kép!

A Coachella fesztivált minden évben rengetegen látogatják, így természetesen más hírességekre is rá lehet bukkanni. Lássuk, hogy bulizik a többi híresség!

Mihalik Enikő

Paris Hilton

Taylor Swift és Lorde

Ha irigykedve nézitek a bulizó sztárokat, ne feledjétek: ti is követhetitek a fesztivált otthonról, a kanapén ülve. Tegnap ebben a cikkben írtuk meg, hol nézhetitek élőben a színpadokon zajló eseményeket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.