Lélek

Pasik vallottak arról, milyen női tetkókat találnak a legszexibbnek

Még ma is vannak, akik úgy gondolják, hogy a tetoválás inkább a férfiaknak való. Azonban most olyan pasik szólalnak meg, akik kifejezetten szexinek találják a tetkós csajokat. Sőt elárulják, szerintük milyen tetkó a legszexibb!
vous - 2016.04.15.
Pasik vallottak arról, milyen női tetkókat találnak a legszexibbnek

Ha tetováltatni szeretnétek, előtte érdemes elolvasni, milyen női tetoválásokat tartanak a legszexibbnek a pasik. Most néhányan megosztották a Women’s Health magazinnal, hogy melyik volt a legvonzóbb női tetoválás, amivel valaha találkoztak.

1. Rajzfilmfigura

„Egyszer együtt aludtam egy lánnyal, akinek a karján voltak rajzfilmfigurás tetoválások. Szerintem minden tetoválás szexi, ami karon van, de ez különösen megtetszett.” – Trevor

2. Álomfogó

Shane szerint a volt barátnőjének volt a legszexibb tetkója, ami egy álomfogó volt a hátán.

„Habár sok tetkója van, mégis ezt emelném ki, mert ennek jelentése is van, ugyanis mindig rossz álmokkal küszködött.”

3. Zenekar neve

Kylie a kedvenc bandájához kötötte a szexiséget, mert egyszer a kedvenc bandájának nevét látta egy lányon, és őrülten szexinek tartotta.

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.