Egyéb kategória

Nem tudjátok, milyen tetkót szeretnétek? Próbáljátok fel!

Gondolkoztatok már azon, hogy tök jó lenne egy tetkó, de nem meritek bevállalni? Itt egy új alkalmazás, mely segítségével könnyedén eldönthetitek, hogy tényleg belevágnátok-e egy ilyen életre szóló „szerződésbe”.
vous - 2016.04.18.
Nem tudjátok, milyen tetkót szeretnétek? Próbáljátok fel!

Bizony, én is tervezem, hogy a közeljövőben egy tetoválással örvendeztessem meg magam. Még mindig sokat morfondírozok, hogy vajon melyik területre lenne ideális, vagy egyáltalán mekkora legyen a minta. Szóval tele vagyok kétségekkel. Egy biztos, hogy meg akarom csináltatni.

Azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint én, van egy fantasztikus hírem! Kijött egy új alkalmazás, az úgynevezett Ink Hunter, melynek segítségével a felhasználók kipróbálhatják a tetkókat – írja a Huffingtonpost.

Ezeket a tetoválásokat úgy kell elképzelni, mint a Snapchat-filtereket. Tehát kiválasztatok egy mintát, lehet a már megadottakból vagy sajátot is vihettek, és egyszerűen csak odatartjátok a kamerát, ahova el szeretnétek képzelni a tetoválást. El is menthetitek a képet, amit akár a barátnőtökkel is megoszthattok, így könnyen kikérhetitek az ő véleményét is.

Íme néhány kedvencem az Instagramról:

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.