Egyéb kategória

Nem tudjátok, milyen tetkót szeretnétek? Próbáljátok fel!

Gondolkoztatok már azon, hogy tök jó lenne egy tetkó, de nem meritek bevállalni? Itt egy új alkalmazás, mely segítségével könnyedén eldönthetitek, hogy tényleg belevágnátok-e egy ilyen életre szóló „szerződésbe”.
vous - 2016.04.18.
Nem tudjátok, milyen tetkót szeretnétek? Próbáljátok fel!

Bizony, én is tervezem, hogy a közeljövőben egy tetoválással örvendeztessem meg magam. Még mindig sokat morfondírozok, hogy vajon melyik területre lenne ideális, vagy egyáltalán mekkora legyen a minta. Szóval tele vagyok kétségekkel. Egy biztos, hogy meg akarom csináltatni.

Azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint én, van egy fantasztikus hírem! Kijött egy új alkalmazás, az úgynevezett Ink Hunter, melynek segítségével a felhasználók kipróbálhatják a tetkókat – írja a Huffingtonpost.

Ezeket a tetoválásokat úgy kell elképzelni, mint a Snapchat-filtereket. Tehát kiválasztatok egy mintát, lehet a már megadottakból vagy sajátot is vihettek, és egyszerűen csak odatartjátok a kamerát, ahova el szeretnétek képzelni a tetoválást. El is menthetitek a képet, amit akár a barátnőtökkel is megoszthattok, így könnyen kikérhetitek az ő véleményét is.

Íme néhány kedvencem az Instagramról:

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.