Egyéb kategória

Pöttyökből sosem elég! – Bora baba gardróbja

Nincs is kedvesebb minta egy kislányon, mint a pöttyös, pláne, ha a pöttyöket pöttyökkel keverjük!
vous - 2016.04.12.
Pöttyökből sosem elég! – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja, 7. rész

  • Baba kora: 6 hónap
  • Időjárás: tavasz
  • Probléma: hogyan öltöztessetek egy kislányt pöttyösbe?

„Imádom a pöttyös mintát!” – mondtam a szomszéd anyukának, mikor összemosolyogtunk a lépcsőházban, hiszen mindkettőnk kislánya pöttyösben volt. A virágos mellett a legcsajosabb minta a pöttyös, és szerencsére könnyebb mixelni őket, mint a virágos társaikat. Akár egy egész szettet összeállíthatunk kizárólag különböző pöttyös cuccokból. Ahogyan a képen is látható, az összhatás nagyon játékos és kedves lesz!

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • ruhácska: H&M
  • átkötős pulcsi: H&M
  • nadrág: H&M
  • fejpánt: H&M
  • body: F&F
  • cipő: Vans

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.