Egyéb kategória

Pöttyökből sosem elég! – Bora baba gardróbja

Nincs is kedvesebb minta egy kislányon, mint a pöttyös, pláne, ha a pöttyöket pöttyökkel keverjük!
vous - 2016.04.12.
Pöttyökből sosem elég! – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja, 7. rész

  • Baba kora: 6 hónap
  • Időjárás: tavasz
  • Probléma: hogyan öltöztessetek egy kislányt pöttyösbe?

„Imádom a pöttyös mintát!” – mondtam a szomszéd anyukának, mikor összemosolyogtunk a lépcsőházban, hiszen mindkettőnk kislánya pöttyösben volt. A virágos mellett a legcsajosabb minta a pöttyös, és szerencsére könnyebb mixelni őket, mint a virágos társaikat. Akár egy egész szettet összeállíthatunk kizárólag különböző pöttyös cuccokból. Ahogyan a képen is látható, az összhatás nagyon játékos és kedves lesz!

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • ruhácska: H&M
  • átkötős pulcsi: H&M
  • nadrág: H&M
  • fejpánt: H&M
  • body: F&F
  • cipő: Vans

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.