Egyéb kategória

Hogyan öltöztessük a lányokat kékbe? – Bora baba gardróbja

Nincs haja a kislányotoknak? Nem szeretnétek, ha fiúnak néznék, de elegetek van a csupa rózsaszínből? Segítek!
vous - 2016.04.05.
Hogyan öltöztessük a lányokat kékbe? – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja, 6. rész

  • Baba kora: 6 hónap
  • Időjárás: kora tavasz
  • Probléma: Hogyan öltöztessetek egy kislányt kékbe úgy, hogy ne nézzék fiúnak?

Borának jó pár kék cucca van, amit a bátyjától örökölt. Szeretem a rózsaszínt, nekem is sok ilyen ruhám van, de csak azért, mert Bora kislány, nem öltöztetem folyton rózsaszínbe.

Hogyan adjunk kéket egy kislányra, hogy ne nézzék fiúnak? Azoknál a babáknál, akik Borához hasonlóan (majdnem) kopaszok a dolog még nagyobb kihívás, hiszen könnyebben nézik őket kissrácnak. Az egyik trükk, hogy a kék cuccokat mindig csajos kiegészítőkkel párosítsuk, például egy feltűnő, virágos pink fejpánttal. De inspirálódhatunk a fashionista nyúl, Fifi Lapink ruhatárából is: kifejezetten csajos ruhadarab legyen a kék cucc, például egy szoknya.

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • kék csíkos body: bátytól örökölt
  • farmerszoknya: turkáló
  • pink fejpánt virággal: H&M
  • fehér-ezüst bőrcipő: Liliputi
  • Fifi Lapin nyuszibaba: Mamas & Papas

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.