Egyéb kategória

Dolgok, amiket minden nőnek ki kell próbálnia egyszer egyedül

Kapott már el titeket az az érzés, hogy valamit csak egyedül szeretnétek csinálni? Itt most nem filmezésre vagy a kedvenc könyvetek olvasására gondolunk, hanem olyan dologra, ami a függetlenségeteket és a magabiztosságotokat növeli. Most olyan dolgokat hoztunk nektek, amiket minden nőnek érdemes legalább egyszer kipróbálnia egyedül.
vous - 2016.03.26.
Dolgok, amiket minden nőnek ki kell próbálnia egyszer egyedül

Az egésznek a lényege, hogy ha partner nélkül csináltok valamit, akkor az olyan érzéssel tölt el benneteket, hogy egyedül is helytálltok és jól szórakoztok. Az önállóság nagyon sok dologra megtaníthat titeket és az élet minden területén segít nektek. Így meg kell tanulnotok nemcsak egyedül boldogulni és a mindennapi feladatokat elvégezni, de ha kell, társ nélkül szórakozni is!

1.Látogassatok meg egy helyet, amit mindig is szerettetek volna megnézni!

Azelőtt érdemes ezt megtenni, mielőtt elköteleződtök és gyerekeket vállaltok. Talán másoknak nem jelent annyit az a hely, az a táj, mint nektek. Ne feledjétek, nem kell másokra várnotok, hogy jól érezzétek magatokat. Pattanjatok biciklire, legyetek spontánok és önállóak, higgyétek el, egyedül is menők és vidámak lesztek! Évek múlva jó emlékként fogjátok megélni ezt a kis túrát. Nem beszélve arról, hogy minőségi időt tudtok magatokkal és a gondolataitokkal tölteni a szabadban.

Forrás:
giphy

2.Éljetek kis ideig egyedül!

Annak, aki sosem lakott egyedül, kicsit durvának hangozhat ez a mondat. Ha csak egy hétig is, érdemes kipróbálni a teljes egyedüllétet. Nem lesz senki, akit zavarnátok a korán keléssel, vagy akit megkérnétek, hogy keltsen fel titeket. Teljesen magatokra lesztek utalva. Senki nem fog titeket hibáztatni azért, ha túl hangosan hallgatjátok a zenét, vagy ha befoglaljátok a fürdőt. Ha reggel nem indul a kocsitok, tőletek függ, meg tudjátok-e oldani, és hogyan találjátok fel magatokat. Mi úgy véljük, többen élni jobb, mint egyedül, de ezt is érdemes kipróbálni.

3.Keljetek korán!

Most az egyszer ne azért, mert mennetek kell iskolába vagy dolgozni. A napfelkelte gyönyörű színekben tud pompázni, és akár remek Insta-képeket kreálhattok hajnalok hajnalán. Talán bizarrul hangzik, de keljetek fel gyönyörködni a tájban, legalább egyszer! Ez is hozzátartozik az élethez. Lehetőleg egy szabadnapotokon vigyétek ezt véghez, hogy ne hullafáradtan vonuljatok be utána dolgozni vagy tanulni, és maximálisan ki tudjátok élvezni az élményt.

Forrás:
pexels

4.Csináljatok valami ijesztőt!

Ejtőernyőzés és bungee-jumping. Ezek azok a dolgok, amik közül legalább egyet ki kellene próbálnia minden nőnek az életben. Ekkora energia- és adrenalinlöketet sehol máshol nem fogtok kapni. Nem beszélve arról, hogy olyan perspektívából láthatjátok a világot, a környezetet, amilyenből még soha. Ez talán felnyitja a szemeteket, és meglátjátok magatok körül a szépséget.

5.Engedjétek el az elvárásaitokat, és legyetek önmagatok!

Ehhez tényleg nincs senki másra szükségetek, ebben az esetben csak magatokra számíthattok. Az elvárások egyben vicces és komoly dolgok is. Néha meg kell tanulni elengedni őket. Mindig is lesznek olyan emberek, akik elvárják tőletek, hogy szépen végezzétek a dolgotokat, és lesznek olyanok, akik épp az ellenkezőjét akarják, hogy adjátok fel az eddigieket. Nem kell és nem is tudtok mindenkinek megfelelni. A fő, hogy feleljetek meg önmagatoknak, és érezzétek jól magatokat a bőrötökben!

Forrás:
giphy

Ha ezeket kipróbáljátok, már sokkal tapasztaltabbak és rátermettebbek lesztek, és eljön az idő, hogy megismerkedjetek azokkal a hibákkal, amikkel biztos, hogy találkoznotok kell az életben!

Ajánlott cikkek