Egyéb kategória

A szomorú Ben Afflecken röhög a fél világ

Már játsszák a mozik a legújabb képregény-adaptációt, a Batman vs. Superman filmet. Tény: a kritikusok nem fogadták jól a szupermozit: jó kritikát csak elvétve olvasni róla. Sajnos ezen még a Batmant alakító Ben Affleck és a Supermanként repkedő Henry Cavill személye sem segít.
vous - 2016.03.26.
A szomorú Ben Afflecken röhög a fél világ

Túl azon, hogy a kritikusok lehúzták a filmet, Gal Gadot és Jessie Eisenberg miatt szerintem mégis megéri betérni a moziba, és talán Affleck sem annyira szörnyű Batmanként. DE! Miután csak azt olvasni a filmről, hogy nem jó, gondolnánk, majd a színészek rásegítenek a promóra. Hát nem.

Egy – a filmet népszerűsítő – videóban egy riporter szembesíti a két főszereplőt a filmet ért negatív kritikákkal, majd megkérdezi őket, ez hogy érinti őket. Henry Cavill lelkesen bele is kezd a mondandójába – a mi figyelmünk mégis inkább Ben Affleckre irányul. Nézzétek csak…

Ilyen szomorú Ben Affleck, hogy nem lett jó a Batman vs. Superman film

Ezek után kíváncsian várjuk, mit mutat majd Aquaman!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.