Egyéb kategória

A szomorú Ben Afflecken röhög a fél világ

Már játsszák a mozik a legújabb képregény-adaptációt, a Batman vs. Superman filmet. Tény: a kritikusok nem fogadták jól a szupermozit: jó kritikát csak elvétve olvasni róla. Sajnos ezen még a Batmant alakító Ben Affleck és a Supermanként repkedő Henry Cavill személye sem segít.
vous - 2016.03.26.
A szomorú Ben Afflecken röhög a fél világ

Túl azon, hogy a kritikusok lehúzták a filmet, Gal Gadot és Jessie Eisenberg miatt szerintem mégis megéri betérni a moziba, és talán Affleck sem annyira szörnyű Batmanként. DE! Miután csak azt olvasni a filmről, hogy nem jó, gondolnánk, majd a színészek rásegítenek a promóra. Hát nem.

Egy – a filmet népszerűsítő – videóban egy riporter szembesíti a két főszereplőt a filmet ért negatív kritikákkal, majd megkérdezi őket, ez hogy érinti őket. Henry Cavill lelkesen bele is kezd a mondandójába – a mi figyelmünk mégis inkább Ben Affleckre irányul. Nézzétek csak…

Ilyen szomorú Ben Affleck, hogy nem lett jó a Batman vs. Superman film

Ezek után kíváncsian várjuk, mit mutat majd Aquaman!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.