Egyéb kategória

Jimmy Kimmel tökéletes trollkodása: „új” iPhone-nal szívatta meg a járókelőket

Jimmy Kimmel átlagos utcai járókelőket viccelt meg, mikor forgó kamerákkal a háta mögött arra kérte őket, hogy tegyenek különbséget az iPhone 5S és az új iPhone SE között. A trükk az volt, hogy valójában mindkét telefon iPhone 5S volt, amit a kezükbe adott. Persze ez egyszerű pszichológia: ha különbséget kell tenni, az utca gyanútlan embere naivan eleget is tesz a kérésnek, csak hogy aztán pár nappal később fent találja magát az interneten egy kompromittáló videóban.
vous - 2016.03.24.
Jimmy Kimmel tökéletes trollkodása: „új” iPhone-nal szívatta meg a járókelőket

Jimmy Kimmel, egy riporter, kamerák, két egyforma iPhone 5-ös, az utca embere és egy kérdés: mi a különbség? Ennyi kellett az amerikai műsorvezető legújabb szívatásához. Ahogy a videóban is látszik, Kimmel csapatának első áldozata először megdicséri az „új iPhone-t”, majd mindkét telefont a kezében tartva megállapítja, hogy az új fogásra talán egy kicsit nehezebb, mint a régi készülék.

A riporter udvariasan válaszolgat ugyan, mintha semmilyen átverés nem lenne a dologban, az viszont már nem túl kedves húzás, hogy a videóhoz utólagosan nevető hangokat kevertek, mintha csak a Jóbarátokat néznénk. A megviccelt áldozat utána még hozzáteszi, hogy bizonyára új, klassz tulajdonságokkal rendelkezik és valószínűleg hosszabb időt bír ki töltés nélkül, mint elődje.

A következő megszólított egy fiatal lány, aki azt állapítja meg, hogy az iPhone SE mérete egy kicsit kisebb, az őt követő fiatal srác pedig azt mondja, hogy az új készülék kijelzője tisztábbnak tűnik. Habár a mindössze háromperces videót ügyesen összevágták, hallhatjuk, hogy az interjú készítője még ötleteket is ad a megszólított járókelőknek. A következő alanyt például a képernyő világosságáról kérdezi, mire ő természetesen rávágja, hogy az „új” iPhone világosabb.

Forrás:
Giphy

A megkérdezettek megállapítják még azt is, hogy alig pár másodperccel ugyan, de az új készülék gyorsabb a réginél, egy leheletnyivel könnyebb, sőt, néhányan még a gombokat is másmilyennek látják. A videó végére a legnagyobb poént hagyják: mindenkitől megkérdezik, hogy melyiket választaná, természetesen kivétel nélkül mindenki azt válaszolja, hogy az újdonságok és a jobb teljesítmény miatt az új iPhone SE-vel menne haza.

A legújabb iPhone készüléket ezen a héten dobták piacra. A videót élő egyenesben játszották be a Jimmy Kimmel Live-ban, gyaníthatóan a videóban szereplők legnagyobb örömére.

Ezzel a húzással pedig a műsorvezető eddig az év trollkodását követte el. Már alig várjuk, mi lesz a következő.

Ajánlott cikkek