Egyéb kategória

Képeken a valóság: ilyen egy atléta anya teste szülés után

Azt eddig is tudtuk, hogy a szülés megváltoztatja a testünket, ám amit egy sportos kismama mutatott magából szülés után, az túlzás nélkül sokkoló.
vous - 2016.03.21.
Képeken a valóság: ilyen egy atléta anya teste szülés után

Stephanie Rothstein Bruce profi futó elhatározta, hogy terhessége alatt felhagy az aktív edzéssel, de nem hagyja el a sportot teljesen a 9 hónapban sem. Az a cél vezérelte, hogy megmutassa, lehet valaki profi futó és kismama is egyszerre. Az amerikai futónőnek már két gyermeke van, újból teljes gőzzel edz.

Stephanie jelenleg az olimpiára készül, és minden nap tesz ki képeket a felkészüléséről. Ami ennél érdekesebb, hogy felvállalta szülés utáni testét. A 32 éves nő rendszeresen oszt meg a szülés utáni testéről, hasáról fotókat. Bruce azt mondja, rengeteget küzdött azért, hogy visszanyerje sportos testalkatát szülés után, és ez lett belőle. A futónő mindemellett nagyon büszke a testére, és reméli, más nőknek is erőt tud adni.

Core work outside in 80 degrees in the new spring 16 line. Don’t mind if I do!

Stephanie Rothstein Bruce (@stephrothstein) által közzétett fénykép,

Bruce képei kapcsán megkérdeztem a VOUS ügyeletes anyukáját, Lillát, mit szól a durva képekhez.

Jó, hogy egyre többen vállalják fel és mutatják meg, milyen a testük szülés után. Az igazság az, hogy ez alkat kérdése. Az is változó, kinek mennyire rugalmas a bőre, de az is, hogy milyen gyorsan húzódik vissza a hasa.

Lilla azt is elmondta, hogy neki mindkét terhessége után nagyon hamar visszament a hasa, de a legtöbb nőnek az első szülés utáni hetekben még kerekded a pocakja.

Ez tényleg genetika kérdése, fogadjuk el egymást ebben is!

Címkék: #futó #kép #szülés
Ajánlott cikkek