Egyéb kategória

Megtévesztő falfestés: összetört egy autó a prérifarkas miatt

Mindannyian követünk el hibákat. Ez természetes velejárója a tanulásnak és a felnőtté válásnak. Néhány hiba azért néha szórakoztató is lehet, a károkat leszámítva.
vous - 2016.03.21.
Megtévesztő falfestés: összetört egy autó a prérifarkas miatt

Ezt senki sem tudja jobban, mint az a szegény Fiat vezető, aki megpróbált áthajtani egy alagúton, ami valójában nem is létezett.

View post on imgur.com

A Bolondos dallamokból jól ismert becsapós pillanatok egyike került felfestésre egy felüljáró alsó támfalára. A művészt valószínűleg a rajzfilmsorozatból ismert prérifarkas ihlette, aki rendszeresen próbálta hasonló trükkökkel elkapni a hihetetlen sebességgel száguldó Kengyelfutó Gyalogkakukkot.

A sofőr a Gyalogkakukkal ellentétben sajnos bedőlt a viccnek szánt felfestésnek, mit sem sejtve egyenesen nekihajtott autójával a falnak. Szerencsére senki sem sérült meg, az autó eleje látta egyedül kárát a művész humorának.

Vigyázzatok, nem minden az, aminek látszik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!