Egyéb kategória

Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Divatos viselet a bő pólók ujját könyékig felhúzni, hiszen egyrészt nagyon sikkes, másrészt törékeny alkatot kölcsönöz a lányoknak. Igen ám, csak ne lennének azok a rakoncátlankodó ujjak...
vous - 2016.03.20.
Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Lecsúszik, nem marad a helyén, egyenesen őrületbe kerget. Pedig pont az lenne a lényege, hogy a helyén maradjon, nem? Elvileg igen, ha megfelelő ujjas pólót találtok, de pont olyat találni színben, méretben, stílusban azért kemény meló. A jó hír viszont az, hogy magatoknak is csinálhattok.

Mi kell hozzá?

Forrás:
pexels

A PureWow szerint két színes elasztikus, köthető hajgumi, körülbelül ilyen, és egy bő hosszú ujjú póló, ami tetszik nektek. A dolgotok csak annyi, hogy fogjátok a hajgumit, megkötitek annyira, hogy nektek kényelmes legyen a könyökhajlatotoknál, és felhúzzátok a pólótok ujján keresztül a kívánt helyre. Ezután a pólótok ujját kezdjétek el visszagyűrni úgy, hogy az utolsó pár forgást tűrjétek a hajgumi fölé, hogy az se látszódjon.

És hogy mitől működik? Mert nem szoros hajgumit használtok, ami elszorítja a vérkeringéseteket, viszont a pólótok anyagát megtartja!

Ha pedig már rövid ujjú, láttátok, milyen csinos pólókat készítettek hétről hétre magyar tervezők nekünk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.