Egyéb kategória

Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Divatos viselet a bő pólók ujját könyékig felhúzni, hiszen egyrészt nagyon sikkes, másrészt törékeny alkatot kölcsönöz a lányoknak. Igen ám, csak ne lennének azok a rakoncátlankodó ujjak...
vous - 2016.03.20.
Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Lecsúszik, nem marad a helyén, egyenesen őrületbe kerget. Pedig pont az lenne a lényege, hogy a helyén maradjon, nem? Elvileg igen, ha megfelelő ujjas pólót találtok, de pont olyat találni színben, méretben, stílusban azért kemény meló. A jó hír viszont az, hogy magatoknak is csinálhattok.

Mi kell hozzá?

Forrás:
pexels

A PureWow szerint két színes elasztikus, köthető hajgumi, körülbelül ilyen, és egy bő hosszú ujjú póló, ami tetszik nektek. A dolgotok csak annyi, hogy fogjátok a hajgumit, megkötitek annyira, hogy nektek kényelmes legyen a könyökhajlatotoknál, és felhúzzátok a pólótok ujján keresztül a kívánt helyre. Ezután a pólótok ujját kezdjétek el visszagyűrni úgy, hogy az utolsó pár forgást tűrjétek a hajgumi fölé, hogy az se látszódjon.

És hogy mitől működik? Mert nem szoros hajgumit használtok, ami elszorítja a vérkeringéseteket, viszont a pólótok anyagát megtartja!

Ha pedig már rövid ujjú, láttátok, milyen csinos pólókat készítettek hétről hétre magyar tervezők nekünk?

Ajánlott cikkek