Egyéb kategória

Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Divatos viselet a bő pólók ujját könyékig felhúzni, hiszen egyrészt nagyon sikkes, másrészt törékeny alkatot kölcsönöz a lányoknak. Igen ám, csak ne lennének azok a rakoncátlankodó ujjak...
vous - 2016.03.20.
Nincs több ruhaujj-húzogatás, megtaláltuk a tökéletes megoldást

Lecsúszik, nem marad a helyén, egyenesen őrületbe kerget. Pedig pont az lenne a lényege, hogy a helyén maradjon, nem? Elvileg igen, ha megfelelő ujjas pólót találtok, de pont olyat találni színben, méretben, stílusban azért kemény meló. A jó hír viszont az, hogy magatoknak is csinálhattok.

Mi kell hozzá?

Forrás:
pexels

A PureWow szerint két színes elasztikus, köthető hajgumi, körülbelül ilyen, és egy bő hosszú ujjú póló, ami tetszik nektek. A dolgotok csak annyi, hogy fogjátok a hajgumit, megkötitek annyira, hogy nektek kényelmes legyen a könyökhajlatotoknál, és felhúzzátok a pólótok ujján keresztül a kívánt helyre. Ezután a pólótok ujját kezdjétek el visszagyűrni úgy, hogy az utolsó pár forgást tűrjétek a hajgumi fölé, hogy az se látszódjon.

És hogy mitől működik? Mert nem szoros hajgumit használtok, ami elszorítja a vérkeringéseteket, viszont a pólótok anyagát megtartja!

Ha pedig már rövid ujjú, láttátok, milyen csinos pólókat készítettek hétről hétre magyar tervezők nekünk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!