Egyéb kategória

Így tüntessétek el a gyűrődést a ruhátokról vasaló nélkül!

Pamut, poliészter, farmer, lenvászon. Hogy mit is szeretünk ezekben az anyagokban? Hát azt, hogy nem kell vasalni.

vous - 2016.03.19.
Így tüntessétek el a gyűrődést a ruhátokról vasaló nélkül!

Azért valljuk be, nincs olyan , akinek a ruhatára csakis ezekből az anyagokból áll össze. Imádjuk, ha színes és változatos az a bizonyos gardrób, viszont a sok előny mellett bizony hátránya is van az igényes kinézetnek. Például a gyűrődés, az első számú ellenségünk.

A többségünk utál vasalni, pedig néha elkerülhetetlen feladat. De mi van, ha sietségünkben nem találjuk, vagy nincs is vasalónk?

Semmi pánik! Hála a PureWow csapatának, itt egy videó a megoldásról:

Objektum doboz

Hát nem remek ötlet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.