Egyéb kategória

Elég a borotvából – Használjátok a legtutibb szőrtelenítési módszereket!

Itt a tavasz és vele együtt a jó idő is szépen lassan megérkezik. Ez azt jelenti, hogy egyre lengébben öltözködünk és többet mutatunk meg magunkból. Úgyhogy most összeszedtük a legjobb módszereket, amikhez nem kell borotva.
vous - 2016.03.17.
Elég a borotvából – Használjátok a legtutibb szőrtelenítési módszereket!

Lekerülnek a nadrágok és a vastag harisnyák a jó idő közeledtével és mindenki borotva után nyúl. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, tuti, hogy mindenki fürdőszobájában megtalálható. Mint tudjuk, ezt kell a leggyakrabban ismételni is. Ám számos lehetőségetek van még arra, hogy megszabaduljatok a szőrös lábtól, hónaljtól és bikinivonaltól, penge nélkül.

1. Gyantázás

A gyantát a testetek bármelyik részén használhatjátok. Ami még szuper benne, hogy tovább tart a végeredmény, ugyanis a szőröket a gyökerektől tépi ki, nem csak elvágja, mint a borotva.

2. Lézer

A szőrtelenítés lézer segítségével a legtartósabb, mivel a lézersugárral elégetik a szőr gyökereit. Azonban mielőtt rászánjátok magatokat, vegyétek figyelembe, hogy nem a legolcsóbb formája és több kezelés szükséges, hogy végleges eredményt kaphassatok.

3. Elektrolízis

Szintén a szőrtüszőknél hat, ott semmisíti meg a gyökereket. Utókezelésre is szükség lehet, de ha nem hat 100%-osan elsőre, a visszanőtt szőrszálak gyengébbek lesznek. Rossz hír, hogy csak kis területeken ajánlják az alkalmazását.

4. Szőrtelenítő krém

Bármelyik drogéria polcain megtalálhatjátok ezeket a csodakrémeket, gyorsan, egyszerűen és ami a legfontosabb, fájdalommentesen szabadulhattok meg a nem kívánatos szőrszálaktól.

5. Hormonális kezelés

Ha kiderül, hogy az extra szőrnövekedés mögött hormonális probléma áll, akkor a növekedés gátlására az orvosok javasolhatnak fogamzásgátló tablettát. Ezt a kúrát azonban csak orvosi konzultációval egybekötötten kezdjétek el!

Nektek melyik vált be legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.