Egyéb kategória

Kétéves kislány bámulatos komolysággal énekli a Queen slágerét

A híressé vált zeneszámok elengedhetetlen velejárója, hogy a rajongók nem hagyják szó nélkül. Vagy inkább ének nélkül?
vous - 2016.03.14.
Kétéves kislány bámulatos komolysággal énekli a Queen slágerét

Millie, a kétéves Queen-rajongó 2015 nyarán forgatott videójával robbantotta fel az internetet szóló előadásával. Nem véletlen, hiszen a világhírű zenekar egyik legsikeresebb zeneszámát, a Bohemian Rhapsodyt adja elő, nem is akármilyen komolysággal.

A kislány annyira komolyan veszi a feladatot, hogy mikor édesanyja, Stephanie O’Donnell csatlakozni próbál lánya előadásához, hangos sikongatásba kezd, és próbálja minél előbb leállítani a lelkes anyukát.

Nézzétek meg Millie produkcióját, és hasonlítsátok össze az eredetivel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.