Egyéb kategória

Megható: ingyen tetoválással gyógyítja a hegek okozta traumát egy művész

Mindig megnyugtat a tudat, hogy vannak csodálatos emberek a kevésbé csodálatosak mellett is a világban. Most éppen egy messze külföldön élő tetoválóművész varázsolta el a szívem.
vous - 2016.03.13.
Megható: ingyen tetoválással gyógyítja a hegek okozta traumát egy művész

Az történt ugyanis, hogy Whitney Develle, akinek Brisbane városában van szalonja, felajánlotta, hogy heti 1-2 órát szán arra, hogy ingyen tetováljon olyan emberek hegeire ábrákat, akiknek életét megnehezíti az együttélés a hegek múltjával.

Egy barátom ihletett meg, akin láttam, hogyan szenved a hegeitől. Mikor láttam, hogy a tetoválás után mennyire megkönnyebbült, döntöttem.

mondta, akciójához pedig még ketten, egy ohiói és egy brazil művész is csatlakozott. Milyen jó hír ez azoknak, akik mellrákjukkal szeretnének leszámolni így, vagy azoknak, akiket az öngyilkossági kísérleteikre emlékeztetik a hegek.

Én pedig innen is üzenem nekik, hogy respect, mert erőt adni másoknak a továbblépéshez, nos, az nem mindenkinek jön össze. Nekik sikerült!

[PROJETO A PELE DA FLOR]Tentativa de homicídio com uso de arma branca (mais uma!), a vítima levou 19 facadas do…

Közzétette: Fala Beluga – 2016. február 6.

Troque a violência pela #paz, troque o ódio pelo #amor… #apeledaflor #tattoovoluntaria #electricink #cwbtattoo

Közzétette: Flavia Carvalho – Daedra Art & Tattoo – 2015. augusztus 4.

#pinup #tattoo covering #selfharmscars

Brian Finn (@brianfinnstagram) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!