Egyéb kategória

11 titok a Disney-hercegekről, amit még nem tudtatok

Csajok, tegye fel a kezét az, aki nem tudja, milyen színű volt Hamupipőke báli ruhája, vagy milyen ajándékot kap Belle a Szörnyetegtől. Ugye, hogy mindenki tudja a választ? Úgy ismerjük a Disney-hercegnőket, mintha a legjobb barátnőink lennének, de mi van a szőke hercegekkel? Most olyan érdekességeket hoztunk nektek, amiket szinte biztos, hogy még nem tudtatok, vagy csak nem vettetek észre.
vous - 2016.03.10.
11 titok a Disney-hercegekről, amit még nem tudtatok

Tudjátok, kinek van szakálla?

Most, mikor már lassan az óvodások is szakállt növesztenek, meglepő, hogy Flynn Ryder, alias Eugene Fitzherbert (Aranyhaj) az egyetlen herceg, akinek van arcszőrzete. Már ha nem számoljuk a Szörnyeteget.

Forrás:
http://giphy.com/

Nem csak Pinokkión látszik, ha hazudik

Nem kell ahhoz Tim Rothnak (Hazudj, ha tudsz!) lenni, hogy felismerjük a hazugságot. Hiszen amikor Aladdin hazudik, a fejfedőjén lévő toll az arcába hull. Több mint árulkodó jel.

Forrás:
http://giphy.com/

Van, amikor a mesékben sincsen happy end

John Smith az egyetlen herceg, aki nem jön össze a Disney-hercegnővel az eredeti film végén. Igen, igen, szegény Pocahontas ott marad, míg John Smith sebesülten visszahajózik Angliába.

A fiúknak is van mentőangyaluk

Ariel párja, Eric az első herceg, akit jövendőbeli szerelme megment. Hát igen, mi, nők is szeretünk olykor a megmentő szerepében tetszelegni.

Forrás:
http://giphy.com/

Mentőangyal 2.0

Legharcosabb hercegnőnk, Mulan sem marad le Ariel mögött, hiszen a második megmentett herceg Li Shang. De úgy egyébként is Mulan menti meg a kínai birodalmat… és Li Shangot is még néhányszor.

Extrém sport a dzsungelben

Tarzan rajzolójának gördeszkázó kisfia adta az ihletet. Glen Keane a tinédzser fiából, Maxból merítette az ötletet, aki imádott vakmerő gördeszkamutatványokat csinálni, és olyan extrém sportokat nézni, mint például a snowboard. Ezért tűnik úgy, mintha Tarzan átszörfözne a fákon. Menő!

Forrás:
http://giphy.com/

A herceg néha valódi

Phillip herceg egy valódi hercegről kapta a nevét, ugyanis azt állítják róla, hogy II. Erzsébet királynő férjéről, Fülöpről nevezték el. A királyi pár 12 éve volt együtt, mikor a Csipkerózsika megjelent. Vajon Csipkerózsika is hasonlít a királynőre?

Mad Max is énekel

Azt tudtátok, hogy Mel Gibson nemcsak a hangját kölcsönözte John Smithnek az eredeti rajzfilmben, hanem az énekhangját is? Bizony, a kék szemű ausztrálban egy dalos pacsirta veszett el.

Forrás:
http://giphy.com/

Hull a hó és hózik, nem csak Micimackó fázik

A Disney kreatívjai igencsak kegyesek az időjárást illetően, hiszen összesen csak három herceg ismeri a havat. Kristoff a Jégvarázsból ugye nem meglepő, de rajta kívül csak a Szörnyeteg – milyen romantikus is az a hócsata közte és Belle között! – és Li Shang hódolhat a tél örömeinek.

Forrás:
http://giphy.com/

Tom Cruise, ha herceg lenne

Aladdin rajzolóját Tom Cruise inspirálta. Hát ezért volt mindig is annyira ismerős!

Forrás:
http://giphy.com/

Mikor a herceg nem egy csókkirály

A mesék sem zárulnak mindig csókkal. Li Shang az egyetlen, aki nem csókolja meg a szerelmét az első filmben. Mulan és Li Shang technikailag nem jönnek össze a film légvégéig, mivel a film nagy részében Mulan férfinak adja ki magát.

Forrás:
http://giphy.com/
Ajánlott cikkek