Egyéb kategória

Miben aludjon a kisgyerek tavasszal, ha nem jó a hálózsák? – Bora baba gardróbja

Elindult legújabb sorozatunk, a Bora baba gardróbja, amiben ezentúl kisbabák öltöztetéséhez kaphattok szuper tippeket. Ezúttal megmutatom, miben aludjon a gyerek, ha a hálózsák nem válik be.

vous - 2016.03.10.
Miben aludjon a kisgyerek tavasszal, ha nem jó a hálózsák? – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja 2. rész

  • Baba kora: 6 hónap
  • Időjárás: tél, kora tavasz
  • Probléma: Hogyan öltöztessük hálózsákmentes pizsamába a babát hűvös időben?

Az első hónapok elaltatása kész küzdelem volt. Mint a legtöbb babának, Borának is teljesen lefáradt az idegrendszere estére, és nagyon nyűgös és hisztis lett, így az elalvás is nehezen ment. Nekünk nagyon bevált a rugalmas hordozókendő, amit nemcsak akkor használtunk, amikor sétálni vagy a nagyobb gyerekért az oviba indultunk, hanem bizony az otthoni altatásnál is.

A ringás, anya közelsége viszonylag hamar megnyugtatta Borát, mi pedig rájöttünk, a hálózsák bizony nem játszik, mint éjjeli viselet. Hiszen a hálózsákban nem lehetett bekötni a kendőbe, miután viszont elaludt, nem rángathattuk rá a hálózsákot. Nálunk a több rétegű pizsama vált be: alulra kerül egy passzosabb pamut tipegő, fölé pedig egy vastagabb vagy polár vagy plüss tipegő, a fejre pedig sapi, így a kiságyban elegendő egy vastagabb takaróval betakarni.

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • pamutsapka: turi

  • felhős rugdalózó: turi

  • felhő alakú játék: DIY anya

  • fehér plüss tipegő: örökölt

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságíró múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.