Egyéb kategória

Nincs nála lelkesebb: a macska, aki bármikor kész az égbe dobni a mancsait

Bemutatom nektek az internet legújabb kedvenc cicáját, Keyst, aki bármelyik pillanatban képes olyan pózba vágni magát, mintha ő lenne a világ leglelkesebb macskája. Pont olyan, mint mikor a pasitok felugrik a kanapéról, amikor a kedvenc focicsapata gólt lő. Egyszerűen imádjuk!
vous - 2016.03.03.
Nincs nála lelkesebb: a macska, aki bármikor kész az égbe dobni a mancsait

A képeket Kira Basciano, a cica gazdijának egyik barátnője osztotta meg – azóta persze az egész internet a fotókon olvadozik. Keys gazdija, Peter Mares egyébként azt mondta, a cica tudja, hogyan működik a kamera. Észrevette ugyanis, hogy a cicája nyújtózkodni és pózolni kezdett, miközben fotózta, ezért elkezdte jutalmazni őt a fényképezés után, és azt mondta: tudom, mit akarsz.

Ha most meghallja ezeket a szavakat izgatott lesz, és máris az égbe dobja a mancsait – írja a Huffington Post.

View post on imgur.com

Minden alkalommal, mikor előveszem a kamerám és kimondom a bűvös szavakat, pózol.

View post on imgur.com

Forrás:
Huffingtonpost/ Peter Mares

Ha pedig nem tudtok betelni a cuki „lelkes” macskával, kezdjétek el követni Instagramon!

Címkék: #cica #cuki #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.