Egyéb kategória

Vujity Tvrtkót kirúgták a TV2-től – a rajongói teljesen kiakadtak

Vujity Tvrtko, a Mokka műsorvezetője ma, február 26-án távozik a TV2-től.
vous - 2016.02.26.
Vujity Tvrtkót kirúgták a TV2-től – a rajongói teljesen kiakadtak

Vujity Tvrtko a Facebook-oldalára posztolt egy idézetet, melyhez hozzátette, hogy mindent köszön a TV2-nek. A csatornával az utóbbi időben nem volt felhőtlen a viszonya, legutóbb azért kapott fegyelmit, mert a Mokka élő adásában szólt be Berki Krisztiánnak – írja a Blikk.

“Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!” (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. február 26.

Tvrtko posztja alá persze csak úgy záporoznak a sajnálkozó hozzászólások. Ilyenek:

Sajnálom. Nem értem, hogy az ember miért nem mondhatja el a véleményét. Nem vagyunk egyformák. Nem szerethetünk mindenkit. Te csak el merted mondani a véleményedet. Ez ekkora bűn??!!

Úgy tűnik, napjaink médiájában nincs szükség a tehetségre, tisztességre és gerincre!

A TV2 egy nagyon jó és tehetséges riportert veszített! Sajnálom!

A kínos beszélgetésre egyébként a Mokka február 19-ei reggeli adásában került sor. Vujity Tvrtko azt állította, hogy az ő élete arról és az ellen szól, amit Berki Krisztián képvisel a nyilvánosság előtt.

Élő adásban elmondta azt is, hogy valójában semmiről sem szeretne a műsor vendégével beszélgetni, és ettől nagyon is zavarban van. Azt is állította, hogy Berki Krisztián herevasalása, amiről az egész ország beszélt, meg sem történt.

A teljes beszélgetést itt nézhetitek meg:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.