Egyéb kategória

Könnyen variálható szett babáknak téli autózáshoz – Bora baba gardróbja

Elindult legújabb sorozatunk, a Bora baba gardróbja, amiben ezentúl kisbabák öltöztetéséhez kaphattok minden kedden szuper tippeket, hogy ne csak az anyukák legyenek csinosak. Ezúttal egy meleg, de könnyen variálható szettet hoztam autós utazáshoz.
vous - 2016.02.23.
Könnyen variálható szett babáknak téli autózáshoz – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja 1. rész

  • Baba kora: 6 hónap
  • Időjárás: tél, kora tavasz
  • Probléma: Hogyan öltöztessük a babát télen, ha autóval közlekedünk?

Eleinte bajban voltam, hogy a tél folyamán hogyan öltöztessem Bora babát, amikor autóval megyünk ide-oda. Az autós hordozójában van egy cipzározható bundazsák, ami egy plusz melegítő réteg, ez alá kellett hát megtalálnom a megfelelő ruházatot. Amíg levisszük az autóhoz, és amíg nem melegszik be az utastér, addig bizony fázhat, utána viszont melege lehet. Éppen ezért én meleg, de könnyen levehető ruhákat választottam.

Felülre kerül egy kabát, amit a hordozóban ülve is könnyen le tudok róla szedni, amikor már meleg van a kocsiban. Alulra, mivel ott a bundazsák is jól melegíti, csak egy-egy kötött lábszárvédő kerül, ami szintén egyszerűen levehető. Amikor bemelegedett a kocsi, a bundazsák felső, takaró részét lecipzározom, leveszem róla a kabátot, a sapkát, a lábszárvédőt és a csizmát is. Hogy a feje és a lába biztosan ne süljön be, de ne is fázzon, egy vékony pamutsapkát adok rá, a csizmát pedig kötött házicipőre cserélem.

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • kabát: turi,
  • nyálkendő: H&M,
  • aranyszínű csizma: ajándék Párizsból,
  • kötött lábszárvédő: DIY nagynéni,
  • kötött kiscipő: örökölt,
  • kötött sapka: ajándék Párizsból,
  • textilsapka: H&M

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságíró múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.