Egyéb kategória

Most kapaszkodjatok meg: Denise Richards 45 éves lett!

Szalad az idő: a Csillagközi invázió és a Vad vágyak jónője, James Bond és Charlie Sheen egykori partnere ma 45 éves lett.
vous - 2016.02.17.
Most kapaszkodjatok meg: Denise Richards 45 éves lett!

A ma 45 éves, babaarcú, fitos orrú, szőke, hatalmas kék szemekkel és telt ajkakkal bíró Denise Richards nem meglepő módon modellként kezdte pályafutását, még 15 éves korában. A középiskola elvégzése után aztán Los Angelesbe költözött a karrierje érdekében, ami a modellkedés mellett jó néhány évig tévés produkciók kis epizódszerepeit jelentette. Igazán a kilencvenes évek végén futott be, amikor néhány éven belül sikeres filmjei követték egymást sorban, ráadásul ekkoriban jött össze Charlie Sheennel is.

A színésszel való kapcsolatáról többet és a cikk folytatását ITT olvashatjátok!

Forrás:
afp
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.