Egyéb kategória

Most kapaszkodjatok meg: Denise Richards 45 éves lett!

Szalad az idő: a Csillagközi invázió és a Vad vágyak jónője, James Bond és Charlie Sheen egykori partnere ma 45 éves lett.
vous - 2016.02.17.
Most kapaszkodjatok meg: Denise Richards 45 éves lett!

A ma 45 éves, babaarcú, fitos orrú, szőke, hatalmas kék szemekkel és telt ajkakkal bíró Denise Richards nem meglepő módon modellként kezdte pályafutását, még 15 éves korában. A középiskola elvégzése után aztán Los Angelesbe költözött a karrierje érdekében, ami a modellkedés mellett jó néhány évig tévés produkciók kis epizódszerepeit jelentette. Igazán a kilencvenes évek végén futott be, amikor néhány éven belül sikeres filmjei követték egymást sorban, ráadásul ekkoriban jött össze Charlie Sheennel is.

A színésszel való kapcsolatáról többet és a cikk folytatását ITT olvashatjátok!

Forrás:
afp
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!