Egyéb kategória

4 dolog, amit ti is eltanulhattok az ősemberektől

Az ősemberekről általában a történelemkönyvekben olvashatunk és talán nem is gondolnánk, mennyi mindent eltanulhatunk tőlük. Jöjjön is négy dolog, amit itt az idő megfogadni elődeinktől.
vous - 2016.02.16.
4 dolog, amit ti is eltanulhattok az ősemberektől

1. Nincs olyan, hogy csak barátok vagyunk

Sokatokkal megesett már, hogy miután összejöttetek valakivel a másik fél gyorsan kapcsolt és inkább a „legyünk csak barátok” mellett döntött? Ez az ősembereknél elképzelhetetlen volt, náluk vagy volt vonzalom, vagy nem. Ti se kényszerítsétek magatokat olyan helyzetbe, hogy olyan emberrel barátkozzatok, akivel többre vágytok. Azt csak megszenveditek.

Forrás:
giphy.com

2. Normális, ha még mindig éreztek valamit az exetek iránt

Bár az ősembereknél még nem nagyon létezett az ex-dolog, hiszen valós kapcsolatok sem voltak. Akkor még azt sem tudhatták biztosan egy gyerekről, hogy ki az apja. Nem is foglalkoztak vele, mivel minden gyereket úgy neveltek, mintha a sajátjuk lett volna. Bármi is van, ami a volt szerelmetekkel köt össze titeket, normális, ha a szakítás után még egy ideig éreztek iránta valamit.

3. A nők teszik meg az első lépést

Minden a biológián múlik és elég, ha csak annyit mondok: csecsemő. Nem is a szó szoros értelmében lépnek először a nők, de rajtunk áll minden, hiszen a megtermékenyítés során a nő petesejtje bekebelezi a spermát. Minden a nő szervezetén és érettségén múlik.

4. A szexualitás lehet önzetlen

A szex az ősembereknél sokkal jobban összekovácsolta a közösséget és kialakított egy olyan helyet, ahol a gyermekeik biztonságban felnőhettek. Ebben a formában igenis mondhatjuk, hogy önzetlenül cselekedtek.

Mi a tanulság? Jobb megfogadni néhány tanácsot az ősemberektől.

Ajánlott cikkek