Egyéb kategória

5 dolog, amit minden nő elhagy az életében legalább egyszer

Emberek vagyunk, hibázunk, és életünk során vannak olyan holmik, amiket legalább tízszer egymás után képesek vagyunk elhagyni. Mondjuk a következő öt dolgot.
vous - 2016.02.13.
5 dolog, amit minden nő elhagy az életében legalább egyszer

Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy inkább a nők azok, akik rendszeresen elhagyják a cuccaikat. Igaz, mi általában több dolgot is hordunk magunknál, nem csak egy pénztárcát a farzsebben, ahogy a pasik teszik. Mindennap kell szembesülnöm azzal, hogy bármilyen mélyre is dugok el valamit a táskámban, valahogy mégis lába kél. Például a lakáskulcsomnak, amiről nap mint nap azt hiszem, hogy elhagytam, pedig ott rejlik a táskám mélyén, csak éppen nem találom sosem. Most össze is szedtem nektek öt dolgot, amit minden nő legalább egyszer, ha nem többször, elhagy életében.

1. Esernyő

Elég érdekes, de a karma mindig közbeszól, mikor az esernyőkről van szó. Ha éppen nincsen nálunk, akkor tuti, hogy esik. Majd mikor végre belerakjuk a táskánkba, akkor sosem ered el az eső. Akkor mégis hogyan tudjuk elhagyni? Egyszerű, felszálltok vele a buszra, és csak akkor veszitek észre, hogy fenn felejtettétek, amikor már leszálltatok és félig eláztatok. Vásároltok a boltban, szokás szerint tele a kezetek, ezért valamit mindenképpen le kell raknotok. Persze hogy az esernyőt, ami ott is marad, miután elpakoltatok.

Forrás:
giphy.com

2. Sapka, sál, kesztyű

Tudjátok, van az a vicc, amikor Pistikét megkérdezik, hogy hová megy, erre azt feleli, hogy a cseresznyefára cseresznyét szedni. Majd közlik vele, hogy Pistike, tél van, ekkor jön a fordulat:

tudom, sapka, sál.

Jó, tudom, fárasztó poén. Az viszont elég vicces, hogy már a gyerekekbe is ennyire belerögzült, hogy a sapka, sál meg a kesztyű kötelező darab a téli hónapokban. Épp ezért nem is olyan nehéz elhagyni őket. Matatunk a táskánkban, miközben leesik a kesztyűnk egyik fele az utcán. A sál kiesik a kabátunk ujjából, ahogy ez a sapkára is igaz, vagy csak simán fenn felejtjük a villamoson.

Forrás:
giphy.com

3. Napszemüveg

Napszemüvegeket elhagyni sem túl nagy mutatvány, mivel úgy pakolgatjuk őket, mintha kötelező lenne. Leesik a fejünkről, kiesik a táskánkból, ott marad a sarki pékárusnál a pulton, mivel oda tettétek, hogy fizetni is tudjatok. Bár szerencsére így minden évben új napszemüveggel örvendeztethetjük meg magunkat, ami, valljuk be, nem okoz akkora nagy problémát.

Forrás:
giphy.com

4. Felső, kabát

A fizetés napja különleges minden lány számára, hiszen úgy várjuk, mint kisgyerekek a karácsonyt. Nem is véletlen, mivel ilyenkor jön el az a pillanat, amikor végre megvásárolhatjuk magunknak azokat a holmikat, amikre már több hete vágyakozunk. Majd eljön egy péntek vagy egy szombat este, amikor bulizni mentek a barátaitokkal, és szinte természetes, hogy az új ruhátokat fogjátok felvenni.

Az este kicsit durvábbra sikerül, mint gondolnátok, de ki figyel ilyenkor az újonnan szerzett kabátra vagy felsőre? Senki. Csak leteszitek a DJ-pulthoz meg a mosdónál, és szépen ott is marad. Másnap teljes sokkban vagytok, leginkább attól, hogy ismét egy hónapot kell várnotok arra, hogy másodszor is megvegyétek a hőn áhított ruhadarabot.

Forrás:
giphy.com

5. Ékszerek

Az ékszerek elhagyásával sokkal több problémánk van, mint a napszemüveg esetében, mivel nem túl olcsó dolgokról beszélgetünk. Elég egy reggel rosszul berakott fülbevaló vagy egy félrekapcsolt nyaklánc ahhoz, hogy egy szempillantás alatt leessenek rólunk a kedvenc ékszereink. Gyakran a gyűrű kerül veszélybe, például kézmosáskor: a szappan miatt lecsúszik, vagy eleve lehúzzuk az ujjunkról, nehogy víz érje a kényes, köves darabokat. Hopp, ott is marad a mosdó szélén… mire észrevesszük, se híre, se hamva a kedvenc darabnak…

Nektek vannak bevált trükkök arra, hogy ne hagyjatok el mindent, de mindent a rohanásban? Ha igen, osszátok meg velünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!