Egyéb kategória

Ilyen még nem volt! Eddig soha nem látott technikával forgatott klipet az OK Go

Ma már egy zöld háttérnek köszönhetően szinte bármit viszontláthatunk kedvenc előadónk klipjeiben, egy vadonatúj videóban mégis olyan élményben lehet részünk, amilyenben még soha.

vous - 2016.02.12.
Ilyen még nem volt! Eddig soha nem látott technikával forgatott klipet az OK Go

Egy alternatív rockzenekar, az OK Go úgy döntött, kicsit felturbózza legújabb számunk klipjét. Az Upside down&Inside out című videó érdekessége, hogy az egészet egy repülőgép belsejében, Oroszország felett forgatták, zéró gravitációban. Az OK Go tagjainak a forgatás előtt részt kellett venniük egy háromhetes kiképzésen a ROSCOSMOS központban, ami a NASA orosz megfelelője.

Amit most látni fogsz, valódi. A klipet zéró gravitációban forgattuk, egy valódi repülőn, az égben. Nincsenek vezetékek vagy greenbox.

– hívja fel a nézők figyelmét a videoklip elején látható felirat. Kíváncsiak vagytok? Nézzétek meg ti is!

OK Go – Upside Down & Inside Out

Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for "Upside Down & Inside Out". A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, February 11, 2016

Az utazásnak itt még nincs vége! Íme, a mi kedvenc űrtémájú videóink

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!