Egyéb kategória

Ilyen még nem volt! Eddig soha nem látott technikával forgatott klipet az OK Go

Ma már egy zöld háttérnek köszönhetően szinte bármit viszontláthatunk kedvenc előadónk klipjeiben, egy vadonatúj videóban mégis olyan élményben lehet részünk, amilyenben még soha.

vous - 2016.02.12.
Ilyen még nem volt! Eddig soha nem látott technikával forgatott klipet az OK Go

Egy alternatív rockzenekar, az OK Go úgy döntött, kicsit felturbózza legújabb számunk klipjét. Az Upside down&Inside out című videó érdekessége, hogy az egészet egy repülőgép belsejében, Oroszország felett forgatták, zéró gravitációban. Az OK Go tagjainak a forgatás előtt részt kellett venniük egy háromhetes kiképzésen a ROSCOSMOS központban, ami a NASA orosz megfelelője.

Amit most látni fogsz, valódi. A klipet zéró gravitációban forgattuk, egy valódi repülőn, az égben. Nincsenek vezetékek vagy greenbox.

– hívja fel a nézők figyelmét a videoklip elején látható felirat. Kíváncsiak vagytok? Nézzétek meg ti is!

OK Go – Upside Down & Inside Out

Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for "Upside Down & Inside Out". A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, February 11, 2016

Az utazásnak itt még nincs vége! Íme, a mi kedvenc űrtémájú videóink

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.