Egyéb kategória

Beyoncé majdnem elesett, Bruno Mars pedig ellopta a show-t – Ilyen volt a Super Bowl

Hétfő hajnalban véget ért az 50. Super Bowl. Untathatnálak titeket azzal, hogy melyik csapat nyerte a gigászi mérkőzést, ennél azonban történtek sokkal érdekesebb dolgok a San Franciscó-i Levi's Stadionban.
vous - 2016.02.08.
Beyoncé majdnem elesett, Bruno Mars pedig ellopta a show-t – Ilyen volt a Super Bowl

Na jó, legyünk hivatalosak. Az 50. Super Bowlon a Carolina Panthers és a Denver Broncos csapata mérkőzött meg egymással. A meccset végül a Denver nyerte, élen Peyton Manninggel, aki talán nektek is ismerős lehet. A Született feleségek Mike Delfinója hatalmas Peyton Manning-rajongó volt, sokszor emlegették a sorozatban is. Mivel a híres irányító csapata nyerte a Super Bowlt, hatalmas találgatások kezdődtek, visszavonul-e a játékos.

Jó, jó, visszafogom magam, jönnek tényleg azok az izgalmak, amik minden VOUS-lányt érdekelhetnek.

Már önmagában az is egy kisebb vagyon, hogy valaki bejusson a Levi’s Stadionba, hiszen a legolcsóbb jegy is több százezer forintba került, míg a legdrágább jegyért 30 millió forintot kértek el. Aztán ott vannak a reklámok, a meccs szünetében egy félperces hirdetés átszámítva 1,4 milliárd forintba került. Kitti már megmutatta nektek a Super Bowl történetének legviccesebb reklámjait, most jöjjenek az idei legjobbak.

Hyundai – Ryan Reynolds

Coca-Cola – Hulk és Hangya

Victoria’s Secret

A meccs előtt az amerikai himnuszt Lady Gaga énekelte, sokak szerint nagyon is beleélte magát, és olyan mémek lepték el az internetet, miszerint Gaga a performansz után Az éhezők viadalára sietett, utalva ezzel a furcsa külsejére. Igaz, ami igaz, az énekesnő amerikai zászlónak öltözött. Nézzétek!

Forrás:
Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Forrás:
Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A várva várt félidő

Nagyon vártam a Coldplay fellépését, de csalódnom kellett, Beyoncé és Bruno Mars ellopta tőlük a show-t, utóbbit nem bántam. Bruno Mars szinte felrobbantotta a stadiont. Beyoncé pedig ultradögös volt, mint mindig, egy bibit leszámítva. Sajnos az énekesnő annyira felpörgött tánc közben, hogy elvesztette az egyensúlyát, és majdnem felborult.

Természetesen ez semmit nem von le a produkcióból, imádtam minden egyes percét!

Beyoncé és Bruno Mars

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon