Egyéb kategória

Elolvadunk! – Hihetetlen cukiság fogadta egy étteremben az ott dolgozókat

Nem akármilyen látvány fogadta a dolgozókat egy óceánparti étteremben, mikor munkához akartak látni. Egy vízpart felé néző asztal ülésén ugyanis egy váratlan vendég szunyókált.
vous - 2016.02.06.
Elolvadunk! – Hihetetlen cukiság fogadta egy étteremben az ott dolgozókat

Nem, nem ember, hanem egy fókabébi volt az, aki mozdulatlanul feküdt. A dolgozók rögtön kihívták a SeaWorld állatvédő mentőcsapatot, és mire kiértek, a cuki fóka is felébredt, mozogni kezdett. A mentőcsapat megállapította, hogy a fókabébi alig nyom 9 kilót, ami a normál, egészséges egyedek súlyának alig a fele, és a bal szeme is bedagadt. Rögtön megitatták, és ha minden igaz, hamarosan visszatérhet a természetbe a családjához.

Hát nem édes? Nálam kiverte a cukiságjelzőt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.