Egyéb kategória

A ti szíveteket is meghódítja az egyéves snowboardos kisbaba

Ha egy felnőtt ember síel vagy snowboardozik már azt lenyűgözőnek tartom, nekem nem lenne bátorságom lecsúszkálni a meredek lankákon. Ha pedig ezt egy édes kisbaba teszi, akkor elolvadok. Szerintem most veletek is ez fog történni.
vous - 2016.02.03.
A ti szíveteket is meghódítja az egyéves snowboardos kisbaba

Nemcsak én, ti is olvadozni fogtok, ha meglátjátok, hogyan síel az egyéves Sloan Henderson. Sloan amióta megszületett tanulja a havon csúszkálást szüleitől, így nem csoda, hogy egyévesen már szinte profi snowboardos. A kislány szülei sportemberek, így elhatározták, hogy ha Sloan megteszi az első lépéseit, már teszik is rá a deszkára. Úgy tűnik, ez nagyon jó ötlet volt, hiszen a pici lány nemcsak hogy élvezi a csúszkálást, de profi is benne.

Természetesen egy profi a legjobb felszerelésben snowboardozik, csakúgy, mint Sloan, aki egy gyerekdeszkával szántja fel a sípályát. Vigyázat, szupercuki videó következik!

Címkék: #baba #snowboard
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.