Egyéb kategória

Világrekordot döntött két magyar kajakos az Atlanti-óceánon

Óriási! Világrekordot döntött Kovácsik Levente és Szabó Ádám Norbert, akik 64 nap alatt kajakkal keltek át az Atlanti-óceánon.
vous - 2016.01.30.
Világrekordot döntött két magyar kajakos az Atlanti-óceánon

Kovácsik Levente és Szabó Ádám Norbert 6500 kilométer kajakozás után a 64. napon szerencsésen megérkezett Antigua egyik kikötőjébe. A fiúk végig közvetítették egész utukat, blogoltak, és megosztották, éppen hol járnak, milyen az idő, hogyan haladnak.

Az út során többször előfordult, hogy Norbiék nem adtak életjelet magukról vagy helyzetükről, de a GPS-jeleknek köszönhetően 12 óránként tudtuk követni, hol tartanak a fiúk. A FarFarAway Facebook-oldalán folyamatosan megosztották az információkat, így nem volt kétség afelől, merre vannak épp a srácok.

SZÁRAZFÖLD! IGEN-IGEN-IGEN! 🙂 64 óceánon töltött nap után újra a drága anyaföld közelében!! 🙂

Posted by FarFarAway – Túl az Óperencián on Friday, January 29, 2016

Természetesen a partra szállásról is készült kép, mi pedig szívből gratulálunk Kovácsik Leventének és Szabó Ádám Norbertnek, hiszen olyan világrekordot döntöttek, amire igazán büszkék lehetünk!

Megálmodták, megtervezték és véghezvitték céljukat! Átevezték az Atlanti-óceánt 64 nap alatt lenyűgöző kitartással és é…

Közzétette: FarFarAway – Túl az Óperencián – 2016. január 29.

A fiúk naponta frissülő blogbejegyzéseit itt találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!