Egyéb kategória

Világrekordot döntött két magyar kajakos az Atlanti-óceánon

Óriási! Világrekordot döntött Kovácsik Levente és Szabó Ádám Norbert, akik 64 nap alatt kajakkal keltek át az Atlanti-óceánon.
vous - 2016.01.30.
Világrekordot döntött két magyar kajakos az Atlanti-óceánon

Kovácsik Levente és Szabó Ádám Norbert 6500 kilométer kajakozás után a 64. napon szerencsésen megérkezett Antigua egyik kikötőjébe. A fiúk végig közvetítették egész utukat, blogoltak, és megosztották, éppen hol járnak, milyen az idő, hogyan haladnak.

Az út során többször előfordult, hogy Norbiék nem adtak életjelet magukról vagy helyzetükről, de a GPS-jeleknek köszönhetően 12 óránként tudtuk követni, hol tartanak a fiúk. A FarFarAway Facebook-oldalán folyamatosan megosztották az információkat, így nem volt kétség afelől, merre vannak épp a srácok.

SZÁRAZFÖLD! IGEN-IGEN-IGEN! 🙂 64 óceánon töltött nap után újra a drága anyaföld közelében!! 🙂

Posted by FarFarAway – Túl az Óperencián on Friday, January 29, 2016

Természetesen a partra szállásról is készült kép, mi pedig szívből gratulálunk Kovácsik Leventének és Szabó Ádám Norbertnek, hiszen olyan világrekordot döntöttek, amire igazán büszkék lehetünk!

Megálmodták, megtervezték és véghezvitték céljukat! Átevezték az Atlanti-óceánt 64 nap alatt lenyűgöző kitartással és é…

Közzétette: FarFarAway – Túl az Óperencián – 2016. január 29.

A fiúk naponta frissülő blogbejegyzéseit itt találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.