Egyéb kategória

Visszavonul Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok

Kovács Katalin, háromszoros olimpiai,  29-szeres Európa-bajnok és 31-szeres világbajnok pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy visszavonul.

vous - 2016.07.29.
Visszavonul Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok

Minden idők legeredeményesebb kajakosa, Kovács Katalin a mai napon jelentette be visszavonulását. A kajak-kenu koronázatlan királynője háromszoros olimpiai,  29-szeres Európa-bajnoki és 31-szeres világbajnoki címével abszolút rekordot állított fel a sportágában. Utolsó versenye a 2013-as duisburgi világbajnokság volt, sajnos az idei olimpiai csapatba nem sikerült bekerülnie – olvashatjuk a Nemzeti Sport oldalán. A 40 éves sportikon gazdag pályafutást tudhat a háta mögött, nem hiába választották meg már tíz alkalommal az év magyar női kajakozójának. 

Forrás:
afpforum.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.