Világ

Ismerjétek meg az állatorvost, aki dögösebb, mint dr. Mike

"Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik." Ha láttatok már jóképű férfit, azt szorozzátok meg hárommal, adjatok hozzá százat, majd emeljétek négyzetre. Ugye ti is dr. Evan Antint kaptátok végeredményül?

vous - 2016.01.28.
Ismerjétek meg az állatorvost, aki dögösebb, mint dr. Mike

Ilyen szexi végeredmény még sosem jött ki. Dr. Evan Antin egy világutazó állatorvos, és sokkal szexibb, mint dr. Mike. Evan szakterülete a hüllők, különleges kígyószakember hírében áll. Hatalmas szíve van, azért utazza körbe a világot, hogy bajba jutott állatokon segítsen. Természetesen dr. Evan sármja mindenkit elvarázsol, a People Magazin megválasztotta "a legszexibb csábító fenevadnak."

Ez nagyon vicces. Mindig is szerettem volna valamiben a legszexibb lenni, annak pedig különösen örülök, hogy ez a hivatásommal kapcsolatos.

– mondta dr. Evan a kinevezésről. Lányok, nem kérek tőletek lehetetlent, ezért nem mondom, hogy készüljetek fel Evan képeire, mert ezekre nem lehet. Hogy fokozzam az élvezetet, egy videót is mutatok róla, ahol bemutatkozik.

Objektum doboz

Semmit sem értettem a videóból, csak azt láttam, hogy mozog a szája, engem teljesen elvarázsolt dr. Evan. Instagram-oldalát kötelező követni!

Szeretnék hüllő lenni, hogy megvizsgálhasson!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek